Achter de wolken

Achter de wolken

16 februari 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van; Achter de wolken, geschreven door Susan Wiggs.

Achter de wolken

Achter de wolken

Vandaag review ik voor jullie het boek; Achter de wolken. Dit verhaal is geschreven door Susan Wiggs en maakt deel uit van de Avalon-serie. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Postuum!

Daisy Bellamy prijst zich gelukkig; ze heeft een prachtige zoon van vier, Charlie – geboren uit een one night stand – familie die haar steunt, en een bloeiende zaak als huwelijksfotograaf. Toch ontbreekt er nog één ding; een echt gezin. Dus wanneer haar grote liefde Julian haar ten huwelijk vraagt, barst ze bijna van geluk.

Voor ze hem haar jawoord kan geven, beslist het lot echter anders. Julian, officier bij de luchtmacht, keert niet terug van een geheime missie in het buitenland. Daisy is gebroken, maar in het belang van haar zoontje krabbelt ze weer op. Dan doet Charlies vader, Logan O’Donnel, haar een aanzoek. In de hoop bij hem opnieuw ware liefde te vinden, besluit ze met hem te trouwen.

Stap voor stap voegt ze zich in haar nieuwe leven met Logan en Charlie. Haar droom van een happy end lijkt uit te komen, en ze ziet de toekomst voorzichtig optimistisch tegemoet. Maar dan gebeurt het ondenkbare; Julian is terug!

Mijn review van dit boek

Een roman met veel spannende situaties, zelf ben ik nooit zo van de romans, maar deze serie vind ik altijd wel leuk omdat er altijd een goede dosis spanning in voor komt. Een thriller kun je het niet noemen, maar spannend absoluut wel!

Heeft Daisy er goed aan gedaan om met Logan te trouwen? Maakt ze Charlie hiermee gelukkig, of uiteindelijk juist helemaal niet? En vind zij zelf het geluk bij Logan? Of was ze nog gelukkiger toen ze samen was met Julian? En wat is er gebeurt waarom Julian doodverklaart wordt?

Wanneer blijkt dat Julian nog leeft, maar gevangen gehouden wordt, wordt het verhaal wat mij betreft toch écht spannend. Hij verzint een plan om te ontsnappen, wat erg gevaarlijk is en waarvoor hij ook echt maar 1 kans krijgt. Uiteindelijk lukt het hem en hij keert terug naar Avalon. Maar hoe? Is hij nog wel dezelfde Julian als vroeger? En waarom heeft Daisy niet op hem gewacht? Zal Daisy bij hem terug komen als haar huwelijk strand? Of blijft ze gelukkig met Logan?

Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens het lezen van dit boek! Als je van romans houdt is dit absoluut een aanrader! Maar nog meer wanneer je van een combinatie van roman en spannend verhaal houdt!

Je kunt Achter de wolken bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Welke boeken van de Avalon-serie heb jij al gelezen?

Achter de wolken