Alles tussen jou en mij

Alles tussen jou en mij

22 augustus 2020 0 Door Marìs

Alles tussen jou en mij geschreven door Susan Wiggs. Geen deel van de Avalon-serie. Vandaag mijn review!

Alles tussen jou en mij

Alles tussen jou en mij

Alles tussen jou en mij. De omdchrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: De stilte van de witte stad!

Caleb Stolz heeft zijn broer op diens sterfbed beloofd dat hij zijn twee jonge kinderen zal grootbrengen. Dit betekent dat hij terug moet naar de kleine gesloten Amish-gemeenschap die hij jaren eerder heeft verlaten. Het valt hem zwaar, maar toch is hij gelukkig op de boerderij met zijn neefje en nichtje. Tot het noodlot toeslaat en zijn neefje zwaargewond raakt. Caleb kan niet anders dan het kind naar het ziekenhuis in de stad brengen, waarmee hij zich de woede van de hele gemeenschap op de hals haalt. Hij staat er alleen voor, maar dan ontmoet hij Reese Powell, een toegewijde arts tot wie hij zich onmiddellijk aangetrokken voelt.

Reese worstelt met de hoge werkdruk in het ziekenhuis en de nog hogere verwachtingen van haar familie. Caleb zet haar hele leven op zijn kop, maar is liefde tussen mensen uit zulke verschillende werelden wel mogelijk?

Mijn review

Dit boek is al vroeg meteen spannend. Ik vind dit echt een mix van een roman en een spannend boek, waardoor ik het verhaal zelf extra leuk vond om te lezen. Het verhaal is mooi opgebouwd en je leeft echt mee met de personages.

Daarnaast is het ongeluk niet het enige wat er gebeurt met Caleb en zijn neefje en nichtje, ook zijn nichtje krijgt nog iets te verwerken waardoor zij gemeden werd door de Amish-gemeenschap. Waardoor het verhaal weer een andere wending krijgt.

Dit boek vind ik zeker de moeite waard om te lezen!

Je kunt Alles tussen jou en mij bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij ‘alles tussen jou & mij’ al? Zo niet; hoe lijkt jou dit boek?

Alles tussen jou en mij