Als de dood

Als de dood

23 april 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Als de dood. Dit boek is geschreven door Peter James.

Als de dood

Vandaag review ik voor jullie het boek; Als de dood, van Peter James. Deze hoort bij de serie over Roy Grace. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Zoutelande!

Wanneer Red Westwood de charmante Bryce Laurent ontmoet via een online datingsite valt ze onmiddellijk voor hem. Maar gaandeweg hun relatie blijkt dat Bryce duistere en zeer onaangename kanten heeft. Alles wat hij over zichzelf vertelt, blijkt een leugen te zijn en de aanvankelijke liefde wordt terreur.

Met hulp van de politie, onder leiding van Roy Grace, weet Red zich te ontworstelen aan Bryce, maar de nachtmerrie begint dan pas echt. Bryce is totaal geobsedeerd en hij is van plan om alles en iedereen waar Red van houdt te vernietigen. En zodra dat gelukt is, is zij aan de beurt…

Mijn review van dit boek

Wat een spannend boek is dit weer, er waren echt meerdere hoofdstukken waar ik met ingehouden adem zo snel mogelijk verder wilde lezen. En dat is een goed teken! Alle boeken van deze serie die ik tot nu toe gelezen heb, lezen lekker weg. Je zit snel in het verhaal en dat vind ik altijd belangrijk bij het lezen van een boek.

Ook het verhaal rondom Roy Grace zelf gaat weer verder, zijn inmiddels 4 jaar oude zoon houdt Roy en Cleo nog flink uit hun slaap. Maar ook Sandy speelt weer een grote rol in dit verhaal. Cleo en Roy staan op het punt om te gaan trouwen, maar zal dit wel doorgaan, nu Sandy weer in de buurt is? En vertelt Sandy haar zoon de waarheid over Roy?

Ook het verhaal rondom Red en Bryce is mega spannend. Bryce lijkt altijd over alles te weten over Red, hoe krijgt hij dat toch allemaal voor elkaar? En hoe komt hij toch keer op keer weer altijd overal naar binnen? Zal Red ooit écht veilig zijn voor haar ex? Of krijgt hij haar toch te pakken? En weet zij dit dan te overleven, of lukt het hem om haar te vermoorden, zoals zijn plan is? Op alle bovenstaande vragen krijg je een antwoord tijdens het lezen van dit boek! Voor wie van thrillers houdt; dikke aanrader! Je kunt de boeken van deze serie eventueel apart lezen, maar je begrijpt meer van het leven van Roy Grace als je vanaf deel 1 begint met lezen.

Je kunt Als de dood bestellen op bol.com. Wanneer je dit e-book of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit deel over Roy Grace al?

Als de dood