Alter ego

Alter ego

29 mei 2021 1 Door Marìs
Vandaag review ik voor jullie het boek Alter ego van Emelie Schepp. Dit was voor het eerst dat ik een boek van deze schrijfster in mijn handen had om te lezen.
Alter ego

Alter ego

Alter ego is een boek geschreven door Emelie Schepp. Tot voor kort had ik nog nooit van deze schrijfster gehoord, maar inmiddels dus wel. Zij schreef al meerdere boeken in dezelfde serie. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Nice!

Twee vrouwen worden dood gevonden in een rivier. Van beiden zijn de benen aan elkaar genaaid. Wie wil hen laten lijken op zeemeerminnen en waarom? Officier van justitie Jana Berzelius legt verband met de zaak Simon Norell, een jongeman die zijn familie heeft vermoord en sindsdien vastzit. 

Maar Simon weigert te praten. Iemand moet zijn vertrouwen winnen en de enige die dat kan, is de man die zich beweegt als een dreigende schaduw in het leven van Jana: Danilo Peña. 

Mijn review van dit boek

Dit was echt een onwijs spannend boek! Je zit bijna meteen in het verhaal. En al snel wil je dit boek niet meer wegleggen voordat het uit is en je weet hoe het afloopt. 

Tijdens het lezen vraag je je een paar dingen af; zal Jana door de mand vallen? Heeft Simon zijn ouders en broer nu wel of niet vermoord? Wie is de moordenaar die al die vrouwen vermoord? En waarom? 

In deze serie over Jana Berzelius zijn nog meer boeken verschenen, te weten; memento, narcotica, post mortem en postuum. Van deze boeken zal stuk voor stuk ook een review volgen. Maar dit boek uit de serie is zeker een aanrader! Ik begreep dit boek prima ook al heb ik de andere boeken nooit eerder gelezen. Absolute aanrader voor mensen die van thrillers houden! Kleine extra tip; in juli komt er nog een deel uit; sub rosa.

Je kunt Alter ego bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij de schrijfster Emelie Schepp al? Welke boeken heb jij van haar gelezen?

Alter ego