Bali

Bali

24 april 2021 1 Door Marìs

Vandaag geef ik jullie mijn review van het boek Bali van Kiki van Dijk.

Bali

Bali

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek Bali, geschreven door Kiki van Dijk. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Lentevuur!

Cita’s dochter Evi verblijft al een tijdje op het paradijselijke Bali. Wanneer blijkt dat Evi 48 uur wordt vermist, neemt Cita’s leven een drastische wending. Door drankproblemen en betrokkenheid bij een noodlottig auto-ongeluk mag haar man het land niet verlaten, dus neemt Cita in haar eentje halsoverkop het vliegtuig. Terug naar het eiland waar ze als jong meisje veel tijd doorbracht.

Eenmaal op Bali wordt het pijnlijk duidelijk dat Cita de band met Evi door de jaren heen behoorlijk heeft verwaarloosd. Haar dochter blijkt er op het idyllische eiland een voor haar totaal onbekend leven op na te houden. Een leven dat niet zonder gevaren is.

Cita belandt in een zenuwslopende reis door het Bali dat voor toeristen verborgen blijft, terwijl haar man thuis vecht tegen zijn drankverslaving. Wie zit er achter de verdwijning van Evi en is Cita nog op tijd om de band met haar dochter te herstellen?

Mijn review

Ook dit boek van Kiki van Dijk is weer razend spannend! Het begint met een moeder die eigenlijk liever niet naar Bali wil, door diverse omstandigheden, maar toch maar gaat, want haar man mag niet weg uit Nederland. En haar dochter moet teruggevonden worden, als ze nog leeft…

De schrijfster neemt je heel goed mee in het verhaal en de gevoelens die daarbij komen kijken. Het enige wat ik niet begrijp en wat naar mijn mening een foutje in het verhaal is, is het laatste stukje. Op een gegeven moment krijgt Cita’s man toestemming van de reclassering om een week naar Bali te gaan, maar op het laatst wordt er geschreven dat ze besluiten om nog 3 maanden te blijven? Hoe dan? Die man mocht toch maar een week weg?

Dat vind ik dan zelf wel weer een beetje jammer, een kleine teleurstelling, omdat dat stukje verhaal naar mijn mening dus niet klopt. Afgezien daarvan is het verhaal wel een echte aanrader! Het is echt weer super spannend. Ik heb het boek in 1 dag uitgelezen, omdat ik het niet weg wilde leggen.

Je kunt Bali bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij ‘Bali’ al eens gelezen? Wat vond jij ervan? Aanrader als je van spannende verhalen houdt!

Bali