Bestemming bonaire

Bestemming bonaire

12 juni 2021 0 Door Marìs

Bestemming Bonaire is geschreven door Linda van Rijn en een mooi dun boekje. Dit is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen.

Bestemming Bonaire

Bestemming Bonaire

Vandaag review ik voor jullie het boek Bestemming Bonaire, geschreven door Linda van Rijn. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Weekend Terschelling!

Saar en haar vriend Niek hebben een grote teleurstelling te verwerken gekregen: hun vurige kinderwens zal onvervuld blijven. In een opwelling boeken ze een vakantie naar Bonaire. Ze willen even eruit, weg van het Nederlandse winterweer. Bijkomen en elkaar weer vinden. Het Caribische eiland met zijn prachtige stranden en altijd schijnende zon lijkt daarvoor de perfecte plek. Als ze ook nog een Nederlands stel ontmoeten met wie het meteen klikt, hebben ze een topvakantie.

Terwijl Saar en Niek genieten van de zon, is op Bonaire de Nederlander Patrick Koelstra vermist geraakt. De politie staat voor een raadsel: Patrick is na een strandfeest zomaar van de aardbodem verdwenen. Door een ongelukkig toeval kruist de zaak van de vermissing de vakantie van Saar en Niek, die daarna een stuk minder onbezorgd is. Saar krijgt de schrik van haar leven te verwerken en langzaamaan ontvouwt zich een nachtmerrie waarin ze alle grip lijkt kwijt te raken.

Mijn review

Het verhaal kwam erg traag op gang, er kwam pas laat een beetje echt spanning en actie in het verhaal, wat mij betreft had dat al veel eerder gemogen, dat gebeurde nu pas echt halverwege en dat vond ik jammer. Daardoor had ik ook meer moeite om het boek door te komen.

Vanaf het moment dat het spannend werd, werd het ook écht spannend en wilde ik het boek niet meer wegleggen omdat ik snel wilde weten hoe het af zou lopen. Het was voor mij een einde dat ik totaal niet verwacht had, dus het was nog verrassend ook. Dat maakt het dan wel weer een extra leuk verhaal en meer de moeite van het lezen waard.

Waar is Patrick Koelstra gebleven? Wordt hij nog teruggevonden en zo ja, hoe? En wie heeft ervoor gezorgd dat hij vermist raakte? Een onbekende, of toch iemand die dichterbij staat?

Als je van spannende boeken houdt en een beetje geduld hebt tot een verhaal op gang komt is dit boek zeker een aanrader! Heb je geen geduld tot er spanning en actie komt, laat hem dan links liggen.

Je kunt Bestemming Bonaire bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij Bestemming Bonaire wel eens gelezen? En vond jij ook dat de spanning in het verhaal zo traag op gang kwam? Of juist niet?

Bestemming Bonaire