Blue Curaçao

Blue Curaçao

21 augustus 2021 1 Door Marìs

Blue Curaçao is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. Het is geschreven door Linda van Rijn.

Blue Curaçao

Blue Curaçao

Blue Curaçao van Linda van Rijn is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Een heel gewoon gezin!

De romantische huwelijksreis van Hannah en Koen naar Curaçao wordt ruw verstoord als Koen tijdens het snorkelen spoorloos verdwijnt. Hannah wordt gek van angst. De plaatselijke politie loopt niet zo hard als Hannah zou willen en ten einde raad gaat ze zelf op onderzoek uit. Die zoektocht brengt onaangename waarheden aan het licht. 

Als Hannah zelfs voor haar eigen leven moet vrezen, wordt ze geconfronteerd met de vraag of ze Koen wel zo goed kent als ze denkt…

Mijn review van dit boek

Het verhaal is mooi opgebouwd, het wordt steeds spannender en spannender. Uiteindelijk komt Hannah erachter wat er met Koen gebeurt is, en dat is toch nét iets anders dan dat ze dacht dat er gebeurt was…

Haar vriendin Eva komt ook nog naar Curaçao om haar te helpen zoeken naar wat er met Koen gebeurt is. Samen bezoeken zij alle plekken die Hannah met Koen bezocht. Ook vraagt Eva haar alles op te schrijven wat ze zich kan herinneren, want alles kan belangrijk zijn. Heeft Koen nog gebeld met iemand? Is hij bekenden tegengekomen? Ook komt haar eigen leven in gevaar, maar dankzij haar geld weet ze uiteindelijk aan het gevaar te ontsnappen. 

Kort om; dit verhaal is zeker een aanrader! Het enige waar je niet achter komt; hoe weet Koen van het geld af? Ook Jan schiet Hannah te hulp, of is dat van de wal in de sloot? Is die Jan eigenlijk wel te vertrouwen, of heeft hij misschien iets met de verdwijning van Koen te maken?

Je kunt Blue Curaçao bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek al eens gelezen? Wat vindt jij over het algemeen van de boeken van Linda van Rijn?

Blue Curaçao