Crisis wat te doen?

Crisis wat te doen?

10 maart 2021 1 Door Marìs

Vandaag geef ik jullie mijn review van het boek; Crisis wat te doen, van Erica Verdegaal en Marieke Henselmans.

Crisis wat te doen

Crisis wat te doen?

Vandaag review ik het boek Crisis wat te doen, geschreven door Marieke Henselmans en Erica Verdegaal. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Happy Money!

Niemand heeft ervaring met een pandemie. En elke crisis valt rauw op ons dak. Kom ik straks nog rond? Hou ik mijn baan? Wat gaan de aandelen en huizenprijzen doen? Relax.

Dit hulp- en werkboek sleept je de crisis door met visie, creativiteit, nieuwe inzichten, praktische oefeningen en humor. Eerst gaat de thermometer in je geldzaken en krijg je code rood, geel of groen – met gouden tips voor wat je moet doen. Ook ga je een geldcrisis oefenen. Dan ben je voorbereid. Vele inspirerende ervaringsverhalen zorgen dat je deze crisis ook emotioneel overleeft. En de volgende. Of je nu een zzp’er, vaste of flexwerker, babyboomer, klein- of grootverdiener bent.

Mijn review

Leuk dat er een soort test in het boek staat of je rood, geel of groen bent. En vooral handig voor beginners dat er diverse tips in staan hoe je financiën te verbeteren. Wanneer je hier echter al een tijd mee bezig bent, is dit boek niet zo relevant. Vind ik.

Sommige dingen die zij schrijven zie of doe ik anders. Zo hebben zij het bijvoorbeeld over een geldcrisis oefenen, maar voor mij is dat niet relevant, aangezien ik altijd al zo leef, zoals hun je willen laten oefenen.

De hoofdstukken zijn soms aan de lange kant, maar wel heel fijn verdeeld in subhoofdstukken. Daardoor zou je hem gemakkelijk stukje bij beetje kunnen lezen. Hoewel ik zelf het liefst altijd een heel hoofdstuk uit lees.

Voor beginners of mensen met code rood; zeker een aanrader!

Je kunt Crisis wat te doen?! bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond je ervan?

Crisis wat te doen