De dood voor ogen

De dood voor ogen

28 oktober 2020 0 Door Marìs

Vandaag review ik De dood voor ogen. Dit boek is geschreven door Peter James.

De dood voor ogen

De dood voor ogen

Vandaag review ik voor jullie De dood voor ogen van Peter James. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Verdoemd!

Tom Bryce vindt in de trein een cd en neemt hem mee naar huis. Hij wil de eigenaar ervan opsporen en de cd teruggeven. ’s Avonds steekt hij het schijfje in de computer en ziet tot zijn ontzetting het filmpje van een jonge vrouw die voor het oog van de camera wordt vermoord.

Op hetzelfde moment onderzoekt de politie van Brighton, onder leiding van inspecteur Roy Grace, de identiteit van een vrouw van wie het dode lichaam in de duinen is gevonden. Niet lang nadat Tom de cd heeft bekeken, wordt hij bedreigd. Zijn dood wordt op internet aangekondigd als een gruwelijke attractie. Zo begint een race tegen de klok – met de dood voor ogen…

Mijn review

Dit boek vond ik weer een beetje rommelig in het begin, maar naderhand werden de verhaallijnen wat duidelijker.

De opbouw van het verhaal is weer mooi gedaan, de spanning bouwt zich namelijk steeds verder op naar mate het verhaal vordert. En op het laatst is het boek zó spannend dat je het alleen maar in 1x uit wilt lezen, en niet meer weg wilt leggen. Dus dat deed ik dan ook. Ik had vakantie, dus het was goed te doen om het laatste stuk in 1x uit te lezen.

Je kunt De dood voor ogen bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

De dood voor ogen