De heren van de tijd

De heren van de tijd

3 oktober 2020 0 Door Marìs

De heren van de tijd. Vandaag review ik deel 3 van deze trilogie van de Spaanse schrijfster.

De heren van de tijd

De heren van de tijd

De heren van de tijd is deel 3 in een serie van 3 boeken van de Spaanse schrijfster Eva García Sáenz de Urturi.

Leestip: Rijke pa, arme pa!

Vitoria, 2019. De roman ‘de heren van de tijd’, die zich afspeelt in de middeleeuwen, is een groot succes. Hij verschijnt onder het mysterieuze pseudoniem Diego Veilaz.
Vitoria, 1192. De legendarische graaf Diago Vela komt thuis na een missie van twee jaar, die hem opgedragen was door de koning. Hij treft zijn broer aan, getrouwd met de vrouw die ooit zijn bruid was.
In het heden krijgt Unai López de Ayala te maken met een reeks gruwelijke moorden, identiek aan die die beschreven zijn in ‘de heren van de tijd’. Zijn onderzoek leidt naar de toren van Nograro, een fort dat al eeuwen bewoond wordt door dezelfde familie. Gaandeweg vindt Unai in ‘de heren van de tijd’ allerlei overeenkomsten met zijn eigen verleden. En deze ontdekking zal voor hem en zijn familie alles veranderen.

Mijn review

Ook dit boek was wederom erg spannend om te lezen. In het begin moest ik wel een beetje in het verhaal komen, omdat het deels ineens zo ver terug in de tijd gaat. Maar gelukkig staat het elke keer bij het hoofdstuk in welke tijd dat hoofdstuk zich afspeelde. En dat was wel nodig ook voor mij, want ik moest dan echt even omschakelen.

Afgezien daarvan was het weer in fijne stijl geschreven en je werd uiteindelijk ook zeker weer helemaal meegenomen in het verhaal en de spanning. Wel was dat voor mij in dit boek net iets later dan bij de andere 2. Wat niet weg neemt dat ik dit deel niet had willen missen!

Ik vind het erg jammer dat dit het laatste deel was, want ik had graag meer boeken van deze serie willen lezen, maar helaas bestaan er niet meer, aangezien het een trilogie is.

Deze serie vind ik dus absoluut een aanrader als je van spannende boeken houdt!

Je kunt De heren van de tijd bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij deze trilogie? Wat vind jij van deze boeken?

De heren van de tijd