De kustmoorden

De kustmoorden

18 december 2021 1 Door Marìs

Vandaag heb ik voor jullie mijn review van; De kustmoorden. dit boek is geschreven door James Patterson & JD Barker.

De kustmoorden

Vandaag lezen jullie mijn review van De kustmoorden. De omschijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Zeezicht!

Al sinds hun traumatische kindertijd vertrouwen Megan en Michael Fitzgerald alleen elkaar. Ze moeten wel, na alles wat hun ouders hun hebben aangedaan. Als Michael thuiskomt en het lijk van een onbekende vrouw in zijn badkuip vindt, belt hij direct de politie. Maar als die even later op de stoep staat, hebben ze bewijs dat Michael het slachtoffer kende. Waarom kan Michael zich daar niets van herinneren?

Het mag duidelijk zijn dat iemand een gruwelijk spel met hem speelt. Terwijl Michael wordt afgevoerd naar het politiebureau, zet Megan alles op alles om haar broer vrij te krijgen. Als het dodental oploopt en de moorden steeds meer herinneringen aan hun kindertijd oproepen, begint zelfs zij te twijfelen. Hoe goed kent ze haar broer echt?

Mijn review van dit boek

Het verhaal begon meteen al goed, je zit er meteen in. Bij de eerste moord vraag je je nog af hoe het lijk bij Michael terecht gekomen is, wie dat dan gedaan heeft. Dat moet wel iemand zijn die een gigantische hekel aan hem heeft. Daarna ga je twijfelen. Is hij wel écht onschuldig? Probeert zijn zus hem erin te luizen? Maar waarom dan? Wie is Mitchell?

Wie zijn er allemaal bij dit experiment betrokken van Dr Bart? Zijn vrouw uiteraard, maar wie nog meer? Het lijkt een heel netwerk van mensen te zijn. Wordt écht iedereen die hierbij betrokken is uiteindelijk vermoord? Of is er toch nog iemand die weet te ontkomen aan de moordenaar?

Hoe kan het dat tijdens de brand Mitchell zijn lichaam ineens weg is? Waar is Vela gebleven en wat heeft hij met dit alles te maken? Voor wie werkt hij eigenlijk? En komt dit alles ooit aan het licht?

Allemaal dingen die je je afvraagt tijdens het lezen van dit verhaal. Op het laatst vond ik het wel even ingewikkeld worden, toen Mitchell toch niet Mitchell bleek te zijn. Of was dit ook verzonnen? Ik vond het lastig om dat stuk goed te volgen. Maar ondanks dat vond ik het verhaal onwijs spannend en ik wilde het liefst het boek in 1 ruk verder uit lezen. Aanrader dus!

Je kunt De kunstmoorden bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek al gelezen?!

De kustmoorden