De prins op het verkeerde paard

De prins op het verkeerde paard

19 december 2020 1 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie waar het boek De prins op het verkeerde paard‘ over gaat. Dit boek is geschreven door Jill Mansell.

De prins op het verkeerde paard

De prins op het verkeerde paard

Vandaag vertel ik jullie waar De prins op het verkeerde paard over gaat. Dit boek is geschreven door Jill Mansell en de omschrijving is als volgt.

Leestip: Mijn hond Money!

Als tiener was Maddy Harvey een lelijk eendje. Ze droeg een ziekenfondsbrilletje, had scheve tanden en elke dag een bad-hair-day. Tegenwoordig is ze een mooie zwaan. Als ze Kerr McKinnon ontmoet is het liefde op het eerste gezicht. Maar ze weet niet dat hun families jaren geleden ruzie hebben gekregen. Dagen later ontdekt ze wat zijn achtergrond is en dan beginnen de moeilijkheden. Gelukkig kan een verhaal a la Romeo en Julia ook heel komisch uitpakken.

Mijn review van dit boek

In het begin vind ik het boek te langdradig, en wel op zo’n manier dat het saai dreigt te worden. Terwijl ik normaal de boeken van Jill wel erg leuk vind om te lezen. Natuurlijk heb ik wel doorgelezen, want hey ik had een review nodig voor op mijn blog en had geen tijd om een nieuw boek te pakken.

Achteraf ben ik blij dat ik verder gelezen heb, want pas op de helft van het boek (eigenlijk óver de helft) wordt het pas écht spannend/ leuk/ interessant. Dan gebeurt er ineens heel veel tegelijk met diverse mensen. En daardoor wil je het boek dan niet meer wegleggen en snel verder lezen.

Dat is dan ook precies wat ik op het laatst gedaan heb. Afgelopen zondag heb ik de hele dag zitten lezen (tot ver in de middag). Is het boek een aanrader? Niet persé. Maar aan de andere kant; als je tegen een wat saaie start van een boek kan; dan juist wel! Omdat het pas later écht leuk wordt.

Je kunt De prins op het verkeerde paard bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Wat vond jij van dit boek en hoe denk jij over andere boeken van deze schrijfster?

De prins op het verkeerde paard