De riten van het water

De riten van het water

5 september 2020 1 Door Marìs

De riten van het water. Geschreven door Eva García Sáenz de Urturi.

De riten van het water

De riten van het water. Vandaag krijgen jullie mijn review over deel 2 van de serie boeken van deze schrijfster. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: De stilte van de witte stad!

Inspecteur en profiler Unai López de Ayala krijgt het vreselijke nieuws dat zijn ex-vriendin, Ana Belén Liaño, vermoord is aangetroffen. Ze was zwanger en is op een 2600 jaar oude, rituele manier gedood. Unai moet tegelijkertijd een moordenaar zien te stoppen die de riten van het water imiteert op historische plekken in Baskenland en Cantabrië – en wiens slachtoffers allen zwanger bleken te zijn.

Commissaris Alba Díaz de Salvatierra is zwanger, maar haar stilzwijgen brengt haar in gevaar. Als Unai de vader is, zoals wel wordt beweerd, zal ook Alba zich binnenkort bevinden op de lijst van vrouwen die bedreigd worden door de riten van het water…

Mijn review

Dit boek was weer super spannend, net als het eerste deel (de stilte van de witte stad). Het is leuk dat het echt een serie is en dat de personages weer allemaal terug komen vanuit deel 1. Voor zo ver zij nog leven dan 😉

Ook deel 2 werd weer echt een boek wat je het liefst in 1 ruk uit wilt lezen en niet meer weg wilt leggen. Echt knap gedaan van de schrijfster. Ik vind dit boek dus wel écht een aanrader! Mijn review is deze keer kort, maar krachtig, meer weet ik er gewoon niet over te zeggen, behalve dat je dit boek echt moet gaan lezen (wel op volgorde!).

Je kunt De riten van het water bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij de serie van deze Spaanse schrijfster al?

De riten van het water