De route naar 100.000 per jaar

De route naar 100.000 per jaar

25 juni 2022 1 Door Marìs

In dit artikel lezen jullie mijn review van het boek; De route naar 100.000 per jaar. Dit boek is geschreven door Suzanne van Duijn.

De route naar 100.000 per jaar

De route naar 100.000 per jaar

Jullie lezen nu mijn review van De route naar 100.000 per jaar. Dit boek is geschreven door Suzanne van Duijn en de omschrijving is als volgt.

Leestip: Je bent zoals je denkt!

Hoe kun je als zzp’er je inkomen vergroten? Suzanne van Duijn ging je voor en legt in De route naar 100.000 euro per jaar uit hoe zij door persoonlijke groei aanzienlijk meer ging verdienen.

Suzanne van Duijn werkte zich 3 jaar de longen uit haar lijf als freelancer voor een inkomen onder modaal toen in 2019 de maat vol was. Het moest anders. Maar hoe dan? Vanaf 2020 verdiepte ze zich in de psychologie van geld, nam een business coach in de arm en interviewde meer dan 20 ervaringsdeskundigen die ruim een ton per jaar verdienen.

Stap voor stap begon Suzanne haar verworven inzichten en ideeën in de praktijk te brengen en wat bleek? Haar inkomen groeide, en spoiler; in 2021 draait ze ruim een ton per jaar. Ten opzichte van 2019 is Suzannes winst meer dan verdrievoudigd. In de route naar 100.000 euro per jaar beschrijft Suzanne haar weg naar de ton. Welke verdienmodellen ze hiervoor ontwikkelde en hoe ze haar opgedane inzichten in de praktijk bracht. Haar belangrijkste les; om je inkomen te laten groeien, moet je eerst zelf groeien.

Mijn review van dit boek

Altijd heb ik mij afgevraagd als ik hoorde of las dat iemand een ton per jaar of meer verdient, hoe doen die mensen dat? Niet met welke werkzaamheden, maar wat is hun trucje om zoveel te kunnen verdienen? Na het lezen van dit boek is me dat duidelijk geworden hoe veel mensen dit voor elkaar krijgen. En dat is leuk om dat nu eens gewoon heel open in een boek te kunnen lezen. In plaats van dat je er verplicht een of andere cursus voor moet volgen om antwoord op die vraag te krijgen.

Want ik vind het namelijk erg interessant om te lezen hoe ondernemers het allemaal aanpakken. Waar lopen ze allemaal tegenaan? Wat doen ze vervolgens om dat op te lossen? Op dat soort vragen krijg je in dit boek allemaal antwoord. Dat vond ik erg leuk en verfrissend! 

Suzanne neemt je mee in haar weg naar 100.000 euro per jaar verdienen. Het is leuk om te lezen hoe ze haar weg daar naartoe bewandeld heeft. Uiteindelijk hangt heel veel in je leven dus samen met persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Voor mij werd ook duidelijk dat de mensen die hun geld verdienen met bijvoorbeeld het maken van cursussen en e-books helemaal niet alleen maar achterover zitten, en passief geld verdienen. Maar dat ze er juist hard voor moeten werken om hun producten te kunnen blíjven verkopen. Daar had ik nog nooit over nagedacht. Om mensen te blijven aantrekken moet veel werk verricht worden, dus lui achterover zitten is er absoluut niet bij. Terwijl sommige mensen het wel zo doen voorkomen. Daarom vond ik het des te leuker om te lezen hoe het écht werkt. Wat mij betreft is dit boek echt een aanrader! Zeker wanneer je ondernemen interessant vind, of wanneer je zelf ook zzp’er bent.

Je kunt ‘De route naar 100.000 euro per jaar’ op bol.com kopen. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Jij betaalt gewoon de normale prijs, en sponsort mijn blogs hiermee! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij weleens eerder zo’n boek als dit gelezen? Wat vond je ervan? En wat vond je van dit boek?

De route naar 100.000 per jaar