De therapeut

De therapeut

19 maart 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; De therapeut. Dit boek is geschreven door Helene Flood.

De therapeut

Jullie lezen vandaag mijn review van; De therapeut, geschreven door Helene Flood. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: De perfecte moord!

Sara is psycholoog en werkt in haar praktijk vooral met getroebleerde tieners. In haar vrije tijd klust ze samen met haar man Sigurd aan het grote huis dat ze van zijn opa geërfd hebben. Het is een onmogelijk project dat veel langer duurt dan ze gehoopt hadden. Dan verdwijnt Sigurd plots spoorloos, vlak nadat hij een lief berichtje op Sara’s voicemail achterliet.

Het grote half gerenoveerde huis voelt opeens leeg en vijandig. Willekeurige dingen lijken verplaatst te zijn of te verdwijnen, en ’s nachts klinken voetstappen op de lege zolder boven Sara’s slaapkamer. Wanneer ze hoort dat Sigurd vermoord is, verliest Sara de grip op haar eigen leven. Kan ze haar eigen geheugen en gevoel wel vertrouwen? En is ze nog veilig?

Mijn review van dit boek

Er zit redelijk wat spanning in dit boek, want je wilt toch graag weten wie Sigurd nou vermoord heeft. En ook wie er toch rondsluipt in het huis van Sara. Maar echt heel spannend vind ik het ook weer niet. Ik heb wel eens boeken gelezen die ik spannender vond.

Naar mijn idee heeft dat er ook mee te maken dat het verhaal op een gegeven moment wel erg ingewikkeld wordt. De politie zegt al vermoedens te hebben, terwijl je als lezer nog geen steek verder gekomen bent. Daardoor is hun gedachtengang lastig te volgen.

Wie sluipt er rond in Sara’s huis? Of is zij aan het doordraaien? Zijn die mensen van het alarmbedrijf wel te vertrouwen? Wie heeft er een sleutel van Sara’s huis? Waarom doet haar schoonmoeder zo vreemd tegen haar? Is Julie eigenlijk wel te vertrouwen? En de collega’s en vrienden van Sigurd? Of blijken het toch geen vrienden te zijn? Is er jaloezie in het spel?

Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens het lezen van dit boek. Wat ik wel echt leuk vond was dat het eind van het boek juist weer heel verrassend is. Deze moordenaar had ik niet verwacht!

Je kunt De therapeut bestellen op bol.com. Wanneer je dit e-book of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Welke boeken van deze schrijfster heb jij al gelezen?

De therapeut