De vergeten zusjes

De vergeten zusjes

19 januari 2022 1 Door Marìs

Vandaag geef ik mijn review van; De vergeten zusjes. Dit boek is geschreven door Sara Baedel.

De vergeten zusjes

De vergeten zusjes

De vergeten zusjes is het boek dat ik vandaag voor jullie ga reviewen. Het is geschreven door Sara Blaedel en de omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Work hard travel harder!

In een bos bij Kopenhagen wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Het slachtoffer blijkt Lisemette te zijn, de helft van een tweeling. De meisjes zijn dertig jaar geleden in een zwakzinnigeninrichting opgenomen en daar overleden aan een longontsteking. Maar als Lisemette al die tijd nog in leven was, wat is er dan met haar zus gebeurd?

Mijn review van dit boek

Een spannende zoektocht naar de tweelingzus van Lisemette, leeft zij nog, of is zij ook om het leven gebracht? En wie heeft dit op zijn geweten? Hoe kan de tweeling jaren geleden doodverklaard zijn, maar een van de twee nu pas dood teruggevonden worden? Wat was er gaande in die inrichting?

En wie heeft al die andere doden vrouwen op zijn of haar geweten? Waarom verdwijnen er steeds zoveel vrouwen en worden sommigen dood terug gevonden, terwijl anderen nooit teruggevonden zijn?  Op al deze vragen krijg je gedurende het verhaal vordert een antwoord. Ook is er een zoektocht naar de dader op gang gekomen. Of ze deze te pakken krijgen en wie het is, lees je in dit boek!

Een erg spannend verhaal en wat mij betreft écht een aanrader als je van spannende boeken houdt!

Je kunt De vergeten zusjes bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kenden jullie deze schrijfster al?

De vergeten zusjes