De wolven

De wolven

15 augustus 2020 0 Door Marìs

De wolven. Geschreven door Daniel Cole. Vandaag geef ik jullie mijn review over dit boek.

De wolven

De wolven

De wolven. Geschreven door Daniel Cole. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Zomer aan het meer!

De schijnbare zelfmoord van goede vriend Finley Shaw drijft de omstreden rechercheur William ‘Wolf’ Fawkes uit zijn zelfgekozen isolement. Samen met zijn collega’s Baxter en Edmunds duikt hij in Shaws verleden om diens dood te kunnen verklaren. Het wordt een race tegen de klok, want een intern onderzoek naar Wolfs rol bij de Ragdoll-moorden wordt steeds intenser.

Ondertussen stuit Wolfs onderzoek op vergaande corruptie binnen het korps, en dreigt hij meer te verliezen dan alleen zijn carrière… Zullen Wolf en Baxter hun meest complexe zaak ooit overleven?

Mijn review ‘De wolven’

In het begin vond ik dit boek heel verwarrend. Er waren zoveel personages, dat ik niet wist wie met wie te maken had en hoe de verhoudingen lagen. Maar naarmate het verhaal verder vorderde kwam ik daar steeds meer achter stukje bij beetje.

Zelf vind ik het altijd vervelend als ik niet meteen in het begin van het boek al weet hoe de verhoudingen liggen en wie bij wie hoort. Dat vind ik gewoon niet lekker lezen, omdat het mij dan veel meer energie kost om het verhaal te kunnen volgen. Dat vind ik dus wel echt een serieus nadeel. Maar achteraf kwam ik er achter dat er nog 2 boeken verschenen zijn waarin deze mensen voorkomen, dus wellicht als je die delen eerst leest, weet je wel hoe het zit en is dit boek beter te volgen.

Maar dat neemt niet weg dat de spanning in het verhaal goed is opgebouwd en het boek wel erg spannend is. Naarmate ik verder in het verhaal kwam, wilde ik het boek ook eigenlijk niet meer wegleggen omdat ik wilde weten hoe het af zou lopen. Wat weer een goed teken is!

Als je van spannende boeken houdt is het dus zeker de moeite waard om dit boek te lezen.

Je kunt De wolven bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij ‘De wolven’ wel eens gelezen en hoe vond je dit verhaal?

De wolven