De zilverboom

De zilverboom

22 januari 2022 1 Door Marìs

De zilverboom is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. Dit boek is geschreven door Lucinda Riley, bekend van ‘De zeven zussen’.

De zilverboom

De zilverboom

Vandaag review ik voor jullie het boek; De zilverboom. Dit is geschreven door Lucinda Riley en de omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: De jaloezieman!

Greta keert na dertig jaar terug naar Marchmont Hall, het prachtige landhuis dat ooit een belangrijke rol in haar leven speelde. Ze kan zich alleen niets meer van die periode herinneren; door een tragisch ongeluk is ze haar geheugen van de afgelopen jaren kwijt.

Maar dan vindt Greta een grafsteen op het besneeuwde landgoed, en ze weet zeker dat er hier herinneringen verborgen liggen. Ze gaat op zoek naar haar verloren verleden en ontrafelt zo niet alleen haar eigen verhaal, maar ook dat van haar dochter, die haar eigen geheimen blijkt te hebben.

Mijn review van dit boek

Als je het mij vraagt is dit een beetje een slappe omschrijving van het verhaal, op de achterkant van het boek. Want het omvat zoveel meer (spannends) dan wat er geschreven wordt. Zo wordt er bijvoorbeeld op de achterkant met geen woord gerept over LJ en David, die toch ook echt een heel belangrijke rol spelen in het verhaal.

Tijdens het lezen van dit boek vraag je je wat dingen af zoals; zullen Greta en David ooit bij elkaar komen? Of zijn ze echt alleen maar hele goede vrienden? Hoe zal het LJ vergaan als ze ineens weer voor een baby moet zorgen op latere leeftijd? Hoe zal het aflopen met Owen? Zal Cheska haar draai kunnen vinden als zij ouder wordt, of altijd onder haar moeders hoede blijven?

En hoe kwam het dat Greta dat ongeluk kreeg? Zou Ava later ook geduwd zijn? Of was het toevallig dat zij op precies dezelfde plek als haar oma voor een auto kwam? Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens het lezen van dit boek.

Als je het mij vraagt is dit boek zeker een aanrader! Ondanks dat het niet meteen heel lekker op gang kwam en in het begin wat naar saaiheid leek te gaan, werd het verhaal gelukkig toch net op tijd wél spannend! En daarom is het zeker de moeite waar, want als het eenmaal spannend wordt, wordt het dan ook écht.

Je kunt De zilverboom bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Hoe vond jij dit boek?!

De zilverboom