Diana

Diana

23 januari 2021 1 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie over het boek; De Mitford Moorden Diana, geschreven door Jessica Fellowes.

Diana

Diana

Vandaag geef ik jullie mijn review over De Mitford Moorden Diana. De omschrijving is als volgt.

Leestip: Geluk in het spel!

Tijdens een feest van de rijke Guinness-familie in 1928 komt een van de bediendes door een val om het leven. De gebeurtenis wordt al snel afgedaan als een tragisch ongeluk. Onder de aanwezigen bevindt zich ook Diana Mitford., van wie erfgenaam Bryan Guinness de afgelopen maanden erg gecharmeerd is geraakt. Niet lang daarna vraagt hij haar ten huwelijk en in de jaren die volgen reist het stel Europa rond. Van Parijs tot Venetië en Berlijn. Een groep vrienden en familie reist met hen mee, evenals Louisa Cannon, die als dienstmeisje Diana vergezelt.

Als er meer mensen uit de kring rondom Diana en Bryan overlijden, begint Louisa te vermoeden dat de verschillende sterfgevallen met elkaar in verband staan. En dat er misschien wel een moordenaar in hun midden is.

Mijn review van dit boek

Ik begin met vertellen dat ik ook deel 1 en 2 van deze serie boeken gelezen heb. Waarvan ik deel 1 tot nog toe het leukste vond.

Nu ik deel 3 (Diana) gelezen heb, moet ik zeggen dat dit mijn favoriete deel tot nu toe geworden is! Het boek was een stuk minder dik dan deel 1 (en 2), wat ik zelf erg prettig vind, want die vond ik eigenlijk net iets te dik.

Je zitten binnen no-time in het verhaal en je leeft weer mee met de families. En qua spanning vond ik dit ook een van de meest spannende boeken tot nog toe. Zeker een aanrader dus! Maar wel eerst deel 1 (De Mitford Moorden) en 2 (Pamela) lezen, want dan snap je diverse delen van het verhaal beter.

Kleine mededeling: in de zomer van 2021 komt deel 4 van dit boek uit; Unity. Deze zal ik ook zeker weer gaan lezen en reviewen op mijn blog! Dit begint een van mijn favoriete boeken-series te worden.

Je kunt De Mitford Moorden Diana bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Welk deel van deze serie vond jij het leukste tot nog toe? Mijn favoriet is op dit moment echt deel 3; Diana.

Diana