Dicht bij het vuur

Dicht bij het vuur

30 september 2020 0 Door Marìs

Dicht bij het vuur. Geschreven door Susan Wiggs. Deel 5 van de Avalon-serie.

Dicht bij het vuur

Dicht bij het vuur

Dicht bij het vuur. Deel 5 in de Avalon-serie. De omschrijving is als volgt.

Leestip: Samen op het ijs!

Kimberly van Dorn heeft haar buik vol van topsporters. Nadat haar relatie met haar basketbalvriendje tijdens een feestje op dramatische wijze strandt en ze daarbij ook nog eens haar baan als mediatrainer verliest, neemt ze het eerste het beste vliegtuig naar haar moeder in Avalon. Eenmaal daar ontdekt ze tot haar verrassing dat haar moeder het grote huis uit haar jeugd heeft omgetoverd tot een pension. En laat daar nou net een bijzonder knappe man zijn intrek nemen… Kim kan haar ogen niet afhouden van de blonde blauwogige Bo Crutcher. Maar dan vertelt hij haar wat hij doet voor de kost.

Honkbalprof Bo heeft eindelijk zicht op een contract bij een grote club in de Major League. Zijn plannen worden echter in de war geschopt door de komst van zijn zoontje, AJ. Omdat hij graag zoveel mogelijk tijd met AJ doorbrengt, draagt hij zijn zaken over aan een professional: Kim van Dorn. Die ook nog eens waanzinnig aantrekkelijk is… Maar waarom houdt zij hem overduidelijk op afstand?

Mijn review

Ook dit deel van Avalon is weer een boek wat heel lekker weg leest. Je wordt binnen no time het verhaal in getrokken en wilt er ook niet meer uit komen tot het boek uit is, zodat je weet hoe het verhaal afloopt.

Er zitten weer wat spannende elementen in, wat mij altijd wel aantrekt. Je wilt van 1 groot ding graag weten hoe het afloopt omdat je erg meeleeft met AJ. Dat is het zoontje van Bo.

Dit zijn de redenen waarom ik ook dit deel van de Avalon-serie zeker weer een aanrader vind om te lezen!

Je kunt Dicht bij het vuur bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kennen jullie dit deel van de Avalon-serie al? Wat vonden jullie van dit boek?

Dicht bij het vuur