Dodemansrit

Dodemansrit

28 augustus 2021 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek Dodemansrit, geschreven door Peter James. Dit is wederom een boek in de serie over Roy Grace.

Dodemansrit

Dodemansrit

Vandaag lezen jullie mijn review van; Dodemansrit, geschreven door Peter James. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Blue Curaçao!

Carly Chase is nog in shock, tien dagen nadat ze betrokken was bij een verkeersongeval waarbij een student van Brighton University om het leven kwam. Dan krijgt ze een bericht waardoor haar leven in een nachtmerrie zal veranderen: het slachtoffer blijkt familie van een Amerikaanse maffiabaas te zijn, en de bestuurders van de andere twee voertuigen die betrokken waren bij het ongeluk zijn gemarteld en vermoord teruggevonden.

Inspecteur Roy Grace geeft Carly het advies onder te duiken en haar identiteit te veranderen; zij zou wel eens het volgende slachtoffer kunnen zijn. Carly weigert dit. Ze weet dat de maffia haar prooi toch wel vindt, en als de politie niet in staat is hen te stoppen, dan zal ze dit zelf moeten doen. Maar de moordenaar is haar al een stap voor: hij heeft haar in het vizier en wacht op het juiste moment om toe te slaan…

Mijn review

Dit boek is mega spannend, al vanaf het moment van het ongeluk waarbij je eerst de vraag krijgt; wie heeft die jongen nou eigenlijk geraakt? Als dat uiteindelijk bekend wordt, blijkt ook dat iedereen wel iets illegaals deed. Carly had de vorige avond teveel gedronken, en de alcohol was nog niet uit haar lichaam verdwenen, waardoor ze over de toegestane limiet zat, de vrachtwagen chauffeur hield zich niet aan zijn maximale uren die hij mocht rijden en het busje dat achter Carly reed, is doorgereden na het ongeluk.

Alle 3 deze mensen zijn in gevaar. En stuk voor stuk beginnen de moorden op hen. Eerst de bestuurder van het busje, daarna de vrachtwagen chauffeur… Zal Carly weten te ontkomen? Of ontkomt ook zij niet aan het gevaar van de maffia?

Weet Roy Grace deze zaak weer tot een goed einde te brengen? En hoe zit het met de zoon van Carly? Zal hij zonder moeder door het leven moeten, nadat zijn vader een aantal jaren terug door een ongeval om het leven kwam? Of loopt ook zíjn leven gevaar?

Je vindt alle antwoorden in dit hele spannende boek! Wat mij betreft een echte aanrader!

Je kunt Dodemansrit bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek van Peter James al gelezen? Wat vond jij ervan? Ik vond hem erg spannend!

Dodemansrit