Doggerland misleiding

Doggerland misleiding

25 september 2021 2 Door Marìs

Doggerland misleiding is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. Het is geschreven door Maria Adolfsson en deel 1 van een reeks.

Doggerland misleiding

Doggerland misleiding

Doggerland misleiding is geschreven door Maria Adolfsson. Vandaag lezen jullie mijn review van dit boek. De omschrijving is als volgt.

Leestip: Zoek naar mij!

De ochtend na het oesterfestival op de Doggerland eilanden. Inspecteur Karen Hornby wordt wakker met een verschrikkelijke kater – maar dat is de minste van haar problemen. Naast haar in bed ligt haar baas. 

Dan komt het bericht dat er een vrouw bruut is vermoord. Karen wordt op deze zaak gezet, en daarna blijkt dat het slachtoffer de ex is van haar baas. Terwijl de situatie steeds gecompliceerder wordt, realiseert Karen zich dat de persoonlijke verhoudingen en de geschiedenis van het eiland het onderzoek nogal vertroebelen…

Mijn review van dit boek

Een spannend verhaal, maar op een gegeven moment vind ik wel dat er teveel mensen benoemd worden kort na elkaar waardoor het verhaal wat warrig wordt. Dit vind ik niet prettig lezen. Afgezien daarvan is het boek wel erg spannend.

Want wie heeft de ex van Jounas nou vermoord? En waarom? En waarom heeft de dochter zo’n hekel aan beide ouders? Hebben ze haar iets misdaan?

Heeft de gemeenschap waarin Susanne woonde iets te maken met de moord, of is het toch gewoon een ordinaire uit de hand gelopen roofoverval? Of zit de politie soms ook compleet op het verkeerde spoor?

En hoe loopt het af op de boot? Zal Karen nog op tijd haar belangrijkste voicemail bericht horen, of is ze te laat en loopt ze gevaar? En van wie komt dat gevaar dan eigenlijk?

Al deze vragen worden in het boek beantwoord, dus zeker de moeite van het lezen waard!

Je kunt Doggerland misleiding bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij deze reeks Doggerland-boeken? Wat vindt jij van deze verhalen?

Doggerland misleiding