Doggerland Stormwaarschuwing

Doggerland Stormwaarschuwing

5 februari 2022 0 Door Marìs

Vandaag review ik voor jullie het boek; Doggerland Stormwaarschuwing. Het boek is geschreven door Maria Adolfsson.

Doggerland Stormwaarschuwing

Doggerland Stormwaarschuwing

Vandaag lezen jullie mijn review van; Doggerland Stormwaarschuwing. Het boek is geschreven door Maria Adolfsson en de omschrijving is als volgt.

Leestip: Doggerland Misleiding!

Het is kerstmis wanneer een man dood wordt aangetroffen op Noorö, het noordelijkste eilandje van Doggerland. Karen Eiken Hornby stort zich op het onderzoek, opgelucht zo de festiviteiten te kunnen vermijden. Wanneer een tweede lichaam wordt gevonden, begint het er steeds meer op te lijken dat  haar familieleden bij de moorden betrokken zijn. Meer dan ooit wordt het een levensgevaarlijke evenwichtsoefening tussen haar privéleven en haar rol bij de politie.

Mijn review van dit boek

Dit boek was weer een goede in de Doggerland-serie. Het was al meteen vanaf het begin interessant en gedurende het verhaal verder volgde, werd het ook steeds spannender.

Wat ik jammer vond van dit boek was dat je niet weet hoe het uiteindelijk nou verder afliep met Aylin, maar waarschijnlijk lees je dat in het volgende deel, die ik op dit moment zelf nog niet gelezen heb. Ineens was Karen verdwenen, vrij laat in het verhaal. Maar waarom liet ze haar auto zomaar staan en ging ze er te voet vandoor? Of was zij dat niet?

En als zij dat niet was? Wie dan wel? En hebben ze wel de juiste moordenaar op het oog? Of zitten ze er eigenlijk volledig naast? Heeft Karen’s familie nou écht iets met die moorden te maken? Of worden ze er misschien in geluisd? Of heeft Karen het gewoon mis?

Het antwoord op al deze vragen lees je in dit deel van de Doggerland-serie! Wat mij betreft een aanrader als je van spannende boeken houdt!

Je kunt Doggerland Stormwaarschuwing bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij de boeken-serie Doggerland?

Doggerland Stormwaarschuwing