Droom van een zomer

Droom van een zomer

30 april 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Droom van een zomer. Dit boek is geschreven door Susan Wiggs en deel van de Avalon-serie.

Droom van een zomer

Droom van een zomer

Vandaag lezen jullie meer over; Droom van een zomer, geschreven door Susan Wiggs. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Als de dood!

Met nog twee jaar te gaan, kan Sonnet Romano al bijna alles afvinken van haar to-do-lijstje-voor-mijn-dertigste. Carriere; check! Ze heeft net een prestigieuze reisbeurs in de wacht gesleept. Relatie; ze heeft een vriendje die iets erg belangrijks doet in de politiek. En haar vader, met wie ze sinds kort contact heeft – ook een punt op het lijstje – vindt hem echt een heel goede partij voor haar. Twee keer check! En dan woont ze ook nog in Manhattan. Wat wil een meisje nog meer? Misschien verliefd – écht verliefd worden?

Wanneer haar moeder ernstig ziek wordt, besluit ze baan, beurs en vriendje in de wacht te zetten en terug te keren naar Avalon, het dorpje aan het meer waar ze is opgegroeid. En waar Zach Alger rondloopt, ultrablonde vrijbuiter, talentvol filmmaker, en ooit haar beste vriend. Tot die nacht aan Willow Lake waarin hun monden elkaar plotseling vonden, en aan hun vriendschap een einde kwam. Toch lijkt uitgerekend Zach degene te zijn die haar kan laten zien waar haar hart werkelijk thuis is. En… bij wie!

Mijn review

Deze roman is een boek uit de Avalon-serie. Je wordt weer verder meegenomen in het verhaal over de inwoners van het dorpje Avalon. Wat deze serie zo leuk maakt is dat je de mensen stuk voor stuk leert kennen, net of je zelf in dat dorp woont.

Wat mij betreft is ook dit boek zeker weer een aanrader! Hoe staat het met de verkiezingen? Zal de vader van Sonnet gekozen worden? En wat betreft Sonnet zelf, gaat zij naar het buitenland? Of vindt zij een andere passie? En hoe zit het nou eigenlijk tussen haar en Zach? Zal Nina weer beter worden? En zal de baby gezond geboren worden? Hoe vergaat het de kinderen in Camp Kioga en Jezebel?

Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens het lezen van dit boek!

Je kunt Droom van een zomer bestellen op bol.com. Wanneer je dit e-book of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Hoeveel boeken van deze serie heb jij gelezen?