Duur huis nooit thuis

Duur huis nooit thuis

13 oktober 2021 0 Door Marìs

Duur huis nooit thuis. Vandaag kunnen jullie mijn review lezen over dit boek. Dit boek is geschreven door Renee Lamboo, ook wel bekend van de site porterenee.nl.

Duur huis nooit thuis

Duur huis nooit thuis

Duur huis nooit thuis. Dit boek is geschreven door Renee Lamboo. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Ga hosselen!

Je hebt een mooi huis, 2 glimmende auto’s voor de deur, net als de buren. Maar net als zij ben je een slaaf van je werk geworden, want je luxe leventje moet worden betaald. Renee gooide het roer om: weg met die dure auto, geen gigantische hypotheek. Dan maar geen indruk maken op de buren. Wat ze ervoor terug kreeg? Tijd en vrijheid.

Ook jij kunt stoppen met de ratrace en beginnen met het leven waar je echt gelukkig van wordt. In dit boek schrijft Renee, bekend van porterenee.nl wat jij vandaag kunt doen om morgen vrij te zijn.

Ik wil beginnen om te zeggen dat dit boek lekker weg leest. Het is geschreven in vertel/ verhaal stijl, zoals ik dat noem. Dus er wordt vertelt vanuit de schrijfster zelf. Met af en toe verhalen van anderen tussendoor. Die verhalen van anderen tussendoor zijn verhalen die ik zelf al ken, omdat ik haar blog ook volg. Dat maakt tijdens het lezen wel dat ik op dat punt dan mijn aandacht verlies. Omdat ik dan denk; ja dat weet ik al.

Maar daarna pak ik wel zo de draad weer op om verder te lezen. Ik vond het boek het wel waard om daarna dan dus gewoon weer verder te lezen. Ik denk wel dat het leuker is wanneer je haar blog niet kent, om dan het boek te lezen. Dan zullen er een hoop nieuwe dingen in staan. Zeker wanneer je past net begint met je financiën. Maar ook voor mensen die op een punt staan waarop ze twijfelen wat ze met hun geld willen doen.

Totaaloordeel; ik vond het leuk om dit boek gelezen te hebben. Hij stond al een tijdje op mijn lijstje en was ook zeker het lezen waard. Dus ik raad hem aan!

Je kunt Duur huis nooit thuis kopen via bol.com. Wanneer je dit via deze link doet, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus bij deze; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Duur huis nooit thuis