Dwaalspoor

Dwaalspoor

4 juni 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Dwaalspoor! Dit boek is geschreven door Suzanne Vermeer en is deels een vervolg op Zomeravond.

Dwaalspoor

Dwaalspoor

Vandaag lezen jullie mijn review van Dwaalspoor, geschreven door Suzanne Vermeer. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Zomeravond!

Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud komt zakenman Vincent Mulder om het leven bij het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een tragisch ongeval, maar als vlak bij de plek des onheils een dode vrouw wordt gevonden met verwondingen die lijken op die van Vincent, begint de politie te twijfelen.

Helemaal als een getuige beweert dat hij zijn vrouw Silvia op die plek heeft gezien. Terwijl boze tongen beweren dat Silvia baat heeft bij Vincents dood, blijft ze bij hoog en bij laag volhouden dat ze onschuldig is. Om erachter te komen wat er met Vincent is gebeurd, roept Silvia de hulp in van juriste Lauren Martens. Samen gaan ze op onderzoek uit.

Mijn review van dit boek

Ook dwaalspoor is weer een erg spannend boek die je niet meer weg wilt leggen. Omdat het een lekker dun boekje is, kan je het met gemak binnen een paar uur uitlezen. De schrijfstijl van deze Suzanne Vermeer boeken blijft gewoon erg prettig, het leest altijd weer lekker weg.

Tijdens het lezen van het boek wil je graag weten; wat is er nou met Vincent gebeurd? Hoe kon hij vallen, terwijl hij een ervaren fietser was? Het kan toch geen ongeluk zijn? Hoe komt het dat Silvia verdacht wordt? En waarom wil Sebas toch zo graag die deal met die Spanjaarden rond krijgen? Wat steekt daar achter? Kan Lauren Silvia nog redden, of zit ze al te diep in de penarie?

Op al deze vragen krijg je een antwoord. En waar je tijdens het lezen van Zomeravond jezelf nog af vroeg of het nog goed komt tussen Lauren en haar ouders en Saar, krijg je daar in dit boek een antwoord op. Wat ik dan wel weer jammer vind, is dat je niet te weten komt wie Ella vermoord heeft. Persoonlijk vind ik dat een klein minpuntje, ook al is het maar een klein open eindje, ik hou daar niet van.

Je kunt Dwaalspoor bestellen op bol.com. Wanneer je dit e-book of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Hebben jullie dit boek al gelezen? Of Zomeravond?

Dwaalspoor