Een schitterende middag

Een schitterende middag

1 mei 2021 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Een schitterende middag. Lees verder als je van spannende boeken houdt!

Een schitterende middag

Een schitterende middag

Vandaag geef ik jullie mijn review van het boek; Een schitterende middag, geschreven door Gin Phillips. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt!

De dierentuin is bijna leeg als Joan met haar vierjarige zoontje Lincoln naar de uitgang slentert. Het was een heerlijke, zonovergoten dag. Totdat Joan schoten hoort en in een flits verderop mensen ziet liggen. Met Lincoln op de arm rent ze terug en vlucht een leegstaand dierenverblijf in. Daar is ze veilig, voorlopig. Maar hoe lang kan ze haar zoontje stil houden? Elk geluid kan fataal zijn, en elke voetstap die ze hoort kan die van een moordenaar zijn.

Zijn er nog andere bezoekers op de vlucht? In de angstaanjagende uren die volgen, zal Joan meer dan eens moeten kiezen tussen menselijkheid en dierlijk instinct om haar kind te redden.

Mijn review van dit boek

Dit boek is oprecht een van de aller spannendste boeken die ik ooit gelezen heb. Dit was er zo eentje die je eigenlijk niet weg wilt leggen, omdat je heel snel wilt dat de schietpartij voorbij is en dat Joan en haar zoontje weer veilig zijn.

Maar of ze ook echt veilig zullen blijven is de vraag.. Want wat doe je als je kind van 4 honger krijgt en je geen eten bij je hebt en hij dreigt te gaan huilen? Of als je ziet dat degene die jou eerst redde vermoord dreigt te worden? Wat doe je op zulke momenten? Dat lees je allemaal in dit verhaal! Zullen moeder en zoon het overleven? Als je dat wilt weten, lees dan dit boek!

Ik vind dit boek echt een enorme aanrader! Tijdens het lezen van het verhaal was het net of ik zelf in die dierentuin aanwezig was en veilig moest zien te blijven, zo goed wordt je meegenomen in het verhaal. Echt een hele mooie thriller!

Je kunt Een schitterende middag op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kenden jullie dit boek al? Ik had nog nooit van deze schrijfster gehoord, maar dit boek is een echte aanrader!