Geluk in het spel

Geluk in het spel

16 januari 2021 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review over het boek Geluk in het spel, geschreven door Jill Mansell.

Geluk in het spel

Geluk in het spel

Vandaag review ik het boek Geluk in het spel. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Zuidenwind!

Geluk in het spel, is een roman vol actie en Engelse humor. Een vermakelijk en uitbundig boek!

Suzy wordt aangehouden vanwege te hard rijden. Hoe komt ze onder de boete uit? De agent is wel de knapste man die ze ooit heeft gezien en voor Suzy is het lust op het eerste gezicht. Maar bij hun tweede ontmoeting ziet alles er anders uit…

Mijn review van dit boek

De omschrijving op de achterkant vond ik zelf wat karig, want eigenlijk gebeurt er zo ontzettend veel in het boek. Suzy werkt zichzelf behoorlijk in de nesten op een best grappige manier. En deels neemt zij daar anderen in mee.

Dit boek is er eentje die ik lekker snel uit had, omdat het verhaal steeds boeiend bleef en op zijn tijd ook grappig was. Echt een boek wat lekker weg leest.

Daarom raad ik dit boek ook aan om te lezen, als je van humor houdt en mensen die zichzelf in de nesten werken op een grappige manier. Of als je gewoon van de boeken van Jill houdt natuurlijk, want het is weer een typisch Jill-boek (en dat is positief!)

Je kunt Geluk in het spel bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij de boeken van Jill Mansell al en hoe vind jij deze boeken?

Geluk in het spel