Gifdochters

Gifdochters

14 juli 2021 1 Door Marìs

Gifdochters, geschreven door Els Kerkhoven. Dit is het boek wat ik vandaag voor jullie review. 

Gifdochters

Gifdochters

Gifdochters is het boek wat ik vandaag voor jullie review. Het is geschreven door Els Kerkhoven. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Ten dode opgeschreven!

Rosalie ontdekt een angstaanjagend geheim: er zitten moordenaars in haar familie, allemaal vrouw, allemaal erfelijk belast met een onbedwingbare drang tot doden. Haar doodgewone leventje verandert van de ene op de andere dag… Is ook zij drager van dat gen?

Mijn review van dit boek

De omschrijving op de achterkant van het boek vond ik nogal beknopt, dat had wel wat uitgebreider gemogen wat mij betreft. Maar aan de andere kant zegt dit ook wel precies waar het boek over gaat, dus wat moet je dan nog meer zeggen?

Al meteen in het begin van het boek zit je in het verhaal, wat ik zelf altijd erg lekker lezen vind! Het verhaal blijft spannend omdat er steeds meer dingen gebeuren. Steeds meer mensen blijk je niet te kunnen vertrouwen, of blijken zelfs gevaarlijk te zijn.

Is de buurvrouw van Rosalie eigenlijk wel te vertrouwen? Of zij ook zo’n gevaarlijk persoon waar je maar beter bij uit de buurt kunt blijven? En Mark, haar vriend? Misschien heeft ook hij wel een duistere kant die je liever niet wilt leren kennen.

En hoe zit het met Rosalie zelf? Is zij drager van dat gen, of heeft het haar overgeslagen? En is de dood van haar oma wel echt een ongeluk? Of zit haar neef Felix, of nog iemand anders daar soms achter? Je krijgt alle antwoorden in dit boek!

Een absolute aanrader voor mensen die van spannende boeken houden! Gifdochters was het eerste boek van deze schrijfster, maar zelf heb ook al een ander boek van haar gelezen, net zo spannend!

Je kunt Gifdochters bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij de boeken van Els Kerkhoven al? Of hou jij niet van spannende boeken?

Gifdochters