Goede buren

Goede buren

30 oktober 2021 0 Door Marìs

Jullie lezen vandaag mijn review van het boek; Goede buren, geschreven door Mattias Evardsson.

Goede buren

Goede buren

Weer een nieuwe review; Goede buren, geschreven door Mattias Evardsson. Deze schrijver schreef eerder al het boek ‘een heel gewoon gezin’, die ik onlangs ook reviewde. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Doggerland misleiding!

Micke en Bianca Andersson verhuizen naar een idyllische woonwijk die perfect lijkt voor hun gezin. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen, sluipt het ongemak naar binnen.
Een dramatische aanrijding is het begin van een aardverschuiving in de wijk. Was het echt een ongeluk?

Mijn review van dit boek

Dit was weer een spannend boek. Al vrij snel gebeurde het ongeluk met Bianca, of was het misschien toch geen ongeluk? En is Fabian nou echt zo’n apart kind waar iets aan mankeert? Of komt dat gewoon doordat hij altijd gepest en buitengesloten wordt?

En wat gebeurt er allemaal onderling tussen de buren? Iedereen lijkt wel iemand niet te mogen en er wordt een heleboel geroddeld. Moet je wel in z’n gemeenschap willen wonen? Of worden de diverse verhuisplannen die er zijn toch uitgevoerd?

Op al deze vragen krijg je antwoord in dit verhaal! Ook kom je er op het eind achter wat er nou precies gebeurde toen Bianca haar ongeluk kreeg.

Het was een spannend verhaal en zeker een aanrader wat mij betreft!

Je kunt Goede buren bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij deze schrijver al?

Goede buren