Happy Money

Happy Money

17 februari 2021 1 Door Marìs

Vandaag mijn review van Happy Money geschreven door Ken Honda.

Happy Money

Happy Money

Vandaag geef ik jullie mijn review van het boek Happy Money. De omschrijving is als volgt.

Leestip: Rijk!

Stel dat je altijd gelukkig kunt zijn met je geld, onafhankelijk van hoeveel je hebt. Beroemd Japans spreker, auteur en zakenman Ken Honda leert je (anders) na te denken over het geld dat je verdient, uitgeeft en spaart. Daarvoor is het van belang in de spiegel te kijken en jouw visie op geld onder de loep te nemen. En dat doet wonderen voor je gemoedstoestand en je portemonnee.

Of je nu veel geld hebt of weinig, na het lezen van dit bijzondere, inspirerende boek voel jij je tevreden met wat je hebt.

Mijn review van dit boek

Dit boek was een leuk en positief boek waar ik ook echt wel blij van werd. Het herinnert je weer even eraan om positief met je geld om te gaan. Zowel wanneer je het binnen krijgt, als wanneer je het uitgeeft. Want dan heb je ‘gelukkig geld’. En gelukkig geld, zorgt voor meer geld.

Ik vind voornamelijk de positiviteit in dit boek iets heel fijns. Er gebeurt al zoveel negatiefs in de wereld en mensen hebben vaak de neiging om nadruk op negativiteit te leggen in plaats van op positiviteit. Daarom is dit een heel mooi boek om te lezen als jij wilt leren positiever met je geld om te gaan.

Wanneer je dit doet, zul je ook minder snel gefrustreerd raken wanneer er een keer een extra rekening op je pad komt. Het helpt natuurlijk ook gewoon om goed overzicht voor jezelf te creëren. Want dat is samen met keuzes maken the key tot goed omgaan met je geld.

Ik vind dit boek een aanrader voor iedereen die graag op meerdere vlakken wat positiever in het leven wil staan, óf al positief in het leven staat!

Je kunt Happy Money bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Happy Money