Het bloed kruipt

Het bloed kruipt

8 mei 2021 1 Door Marìs

Het bloed kruipt, is het boek wat ik vandaag voor jullie review. Dit boek is geschreven door Stuart Neville. Een schrijver waar ik zelf nog niet eerder van gehoord had.

Het bloed kruipt

Het bloed kruipt

Vandaag review ik voor jullie het boek; Het bloed kruipt, geschreven door Stuart Neville. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Een schitterende middag!

Toen de 12-jarige Ciaran Devine bekende zijn pleegvader te hebben vermoord, ging er een schokgolf door het land. DCI Serena Flanagan, toen een ambitieuze jonge rechercheur, nam Ciarans bekentenis af na dagenlang gewerkt te hebben aan het winnen van zijn vertrouwen. Hij is haar vriendelijkheid nooit vergeten – sterker nog, Flanagan is in de zeven jaar dat hij opgesloten heeft gezeten nooit helemaal uit zijn gedachten geweest.

Reclasseringsambtenaar Paula Cunningham, die nu belast is met de taak Ciaran weer te begeleiden bij zijn terugkeer in de maatschappij, vermoedt dat er meer achter de moordzaak zit dan de politie destijds heeft ontdekt. Ciarans bekentenis heeft zijn broer Thomas gered van een veel zwaardere straf, en Cunningham ziet dat Thomas nog steeds een onnatuurlijk overwicht heeft op zijn jongere broer. Als ze met haar theorie naar DCI Flanagan stapt, begint het web van leugens rond de broers de ontrafelen, met mogelijk fatale gevolgen…

Mijn review

Dit is echt een bloedstollend spannend boek. Je zit vanaf het begin van het boek al meteen in het verhaal en al snel wil je het boek niet meer wegleggen.

Zeker op het moment dat er bij iemand ingebroken wordt en de hond zwaar gewond teruggevonden wordt, wil je écht weten hoe dit afloopt. En welke broer is nou eigenlijk gevaarlijker? Of zijn ze toch allebei niet zo onschuldig? En worden ze nog wel teruggevonden als ze zoek zijn op het laatst? Of weten ze toch te ontkomen?

Als je dat allemaal wilt weten moet je dit boek echt lezen, het is een echte aanrader voor mensen die van spannende boeken/ thrillers houden!!

Je kunt Het bloed kruipt bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek en/ of deze schrijver al? Wat vond je ervan?

Het bloed kruipt