Het dodenspoor

Het dodenspoor

9 april 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van; Het dodenspoor. Dit boek is geschreven door Sara Blaedel.

Het dodenspoor

Het dodenspoor

Het dodenspoor is geschreven door Sara Blaedel en dit is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Valeria – daters & haters!

Rechercheur Louise Rick is op zoek naar een verdwenen 15-jarige jongen. Het onderzoek brengt haar terug naar Hvaslø, het dorp waar haar geliefde jaren geleden onder verdachte omstandigheden overleed. Louise grijpt deze mogelijkheid met beide handen aan en combineert het onderzoek naar de jongen met een zoektocht naar de waarheid; wat is er destijds echt gebeurd?

Mijn review van dit boek

Dit is wederom een spannend boek in de serie over Louise Rick. Je wilt vooral weten; wat is er destijds met haar vriend gebeurd? Was het wel echt zelfmoord, of heeft iemand dit in scene gezet?! En waarom vertrouwd Sune zijn vader niet? Hij heeft gezien dat ze die hoer vermoordden, maar afgezien daarvan wil hij ook zijn moeder nog graag zien voordat ze dood gaat. Gaat zijn angst het winnen van de liefde voor zijn moeder? Of wint de liefde voor zijn moeder? Daar kom je allemaal achter bij het lezen van dit boek!

In het verhaal zit genoeg spanning om je tot het einde toe vast te houden. Hoe verder je komt in het boek, hoe sneller je wilt gaan lezen, omdat je graag wilt weten hoe het afloopt met iedereen. Wat mij betreft is dit dus zeker weer een aanrader!

Het boek leest ook lekker weg. En de opbouw van het verhaal is prima. Je krijgt ook echt wel een band met meerdere mensen in dit boek. Alleen weet je op het eind niet hoe het afloopt met de 2 mensen die naast elkaar liggen in het ziekenhuis. Spreken zij elkaar nog? Of is het te laat?

Je kunt Het dodenspoor bestellen op bol.com. Wanneer je dit e-book of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij veel boeken van deze schrijfster?

Het dodenspoor