Het duistere meer

Het duistere meer

10 juli 2021 1 Door Marìs

Het duistere meer is het boek wat ik vandaag voor jullie review. Dit boek is geschreven door Sarah Bailey.

Het duistere meer

Het duistere meer

Het duistere meer, geschreven door Sarah Bailey, is het boek wat ik vandaag voor jullie review. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Winterzon!

In het meer bij het Australische stadje Smithson wordt het lichaam van de beeldschone Rosalind Ryan gevonden. De jonge vrouw is vermoord en op de plaats delict drijven rode rozen. Rechercheur Gemma Woodstock van de plaatselijke politie doet er alles aan om op de zaak gezet te worden en daarom verzwijgt ze dat ze de vermoorde vrouw kent: ze heeft jaren geleden met haar op de middelbare school gezeten.

Maar dat is niet het enige wat Gemma probeert achter te houden. Naarmate het onderzoek dieper graaft in het verleden van Rosalind, dreigen er meer geheimen aan het licht te komen. Geheimen die beter verborgen hadden kunnen blijven.

Mijn review van dit boek

Dit boek was meteen vanaf het begin al spannend. Je zat eigenlijk direct al in het verhaal en dat leest altijd extra fijn vind ik. Geen ellenlange intro’s die je toch niet boeien, meteen to the point!

Je vraagt je toch gedurende het verhaal diverse dingen af. Wat deed Rosalind in dat kleine huisje? Waarom ging ze weg en keerde ze weer terug? Ze bleek een vriend te hebben, of toch niet? En wie was dat? Van wie was ze zwanger? En natuurlijk; wie heeft haar vermoord en waarom?

Op al deze vragen krijg je gedurende het verhaal stukje bij beetje een antwoord. Het verhaal heeft spannende wendingen zodat je soms niet weet wie te vertrouwen is en wie niet. Net het echte leven 😉

Zeker een aanrader voor mensen die van spannende boeken houden!!

Je kunt Het duistere meer bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij dit boek of andere boeken uit deze serie? Vertel of je dit ook een aanrader noemt of niet, en waarom!

Het duistere meer