Het geheim van Grace

Het geheim van Grace

5 maart 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van; Het geheim van Grace. Dit boek is geschreven door Mariska Overman.

Het geheim van Grace

Het geheim van Grace

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Het geheim van Grace. Dit boek is geschreven door Mariska Overman en de omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Vuurland!

Kom je zomervakantie bij mij doorbrengen. Ik moet je wat vertellen. Iets van levensbelang.

Wanneer Maud dit bericht van haar tante Josie in Ierland krijgt, is haar nieuwsgierigheid gewekt. Bovendien wil ze dolgraag weg uit Nederland. Maar als ze bij het witte huis van haar tante aankomt, wordt haar leven op zijn kop gezet. Maud raakt verzeild in een mysterieuze zoektocht naar haar afkomst, die haar kriskras door een duister Ierland voert.

Mijn review van dit boek

De omschrijving van het boek is wat karig voor een verhaal waarin zo ontzettend veel gebeurt. Een thriller is het niet, maar spannend is het boek zeker wel! Het verhaal heeft een goede opbouw, het begint eigenlijk al direct met een vraagteken; wat is er gebeurt? Waarom staan al die mensen bij het huis van tante Josie? En waar is Josie zelf?

Al vrij snel wordt duidelijk dat tante Josie om het leven is gekomen. Ze is van de trap gevallen. Of geduwd? Ook het leven van Maud komt diverse keren in gevaar. Maar keer op keer wordt zij gered. Soms door opa blauwoog, dan weer door Liam of James. Maar zijn Liam en James wel te vertrouwen? En waarom wil haar vader niet gevonden worden? Zal zij het grote geheim weten te ontrafelen? En wie is Grace?

Dit zijn een aantal vragen waar je tijdens het lezen van dit boek uitgebreid antwoord op krijgt. De zoektocht van Maud is een spannende zoektocht, waarbij zij geconfronteerd wordt met achtervolgingen, inbraak en iemand die haar tas probeert te stelen. Of deed hij soms iets anders met haar tas?

Dit is een boek met een puzzel, die ik zelf niet ontrafeld had, maar daarom des te leuker vond! Er gebeurt heel veel in het verhaal en daar hou ik wel van. Zeker een aanrader om te lezen!

Je kunt Het geheim van Grace bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek of deze schrijfster al? Zelf heb ik al eens eerder een boek van haar gelezen.