Het meisje onder de boom

Het meisje onder de boom

13 november 2021 2 Door Marìs

Vandaag mijn review van; Het meisje onder de boom! Dit boek is geschreven door Sara Blaedel.

Het meisje onder de boom

Het meisje onder de boom

Vandaag lezen jullie mijn review van Het meisje onder de boom, geschreven door Sara Blaedel. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: De dochters van de kapitein!

Op het eiland Bornholm wordt het lichaam gevonden van Susan, die in 1995 vermist raakte tijdens een schoolreis. Haar lichaam wordt gevonden in een rotsspleet, bedekt met een laag insecten. Camilla Lind werkt op de misdaadafdeling van krant Morgenavisen en wil de waarheid achter Susans vermissing boven water krijgen. Ze gaat op bezoek bij Pia, die op school heeft gezeten met Susan. Maar Pia blijkt diezelfde ochtend in de zee verdronken te zijn.

Hoofdinspecteur Louise Rick is met haar gezin op sabbatical als ze hoort dat haar broer zelfmoord heeft proberen te plegen nadat zijn vrouw Trine hem verliet. Louise reist meteen terug naar huis en gaat op zoek naar Trine, maar niemand heeft haar gezien sinds ze het huis verliet. Tussen haar spullen vindt ze een foto met daarop Pia, Trine en Camilla, gemaakt tijdens de schoolreis waarop Susan verdween.

Mijn review van dit boek

Dit verhaal boeit al meteen vanaf het begin van het boek, wat ik persoonlijk altijd erg prettig vind. Je leeft er mee met de hoofdpersoon Louise. Maar ook zeker met de anderen in dit verhaal. 

De grote vragen zoals; vertellen die meiden wel de waarheid over vroeger? Weet iemand wat er met Susan gebeurt is? Waarom verdween Susan? Hebben die jongens van het eiland er iets mee te maken? En; komt het nog wel goed met de broer van Louise? Worden allemaal beantwoord in dit boek.

Ik vond het een erg spannend en leuk verhaal, het boeit tot de laatste bladzijde, dus ik zeg; dikke aanrader!!

Je kunt Het meisje onder de boom bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek al of deze schrijfster al?

Het meisje onder de boom