Het miljonairsbrein ontrafeld

Het miljonairsbrein ontrafeld

4 november 2020 2 Door Marìs

Het miljonairsbrein ontrafeld, is een boek geschreven door T. Harv Eker. Vandaag kunnen jullie lezen waar dit boek over gaat en wat ik ervan vond.

Het miljonairsbrein ontrafeld

Vandaag vertel ik jullie over het boek Het miljonairsbrein ontrafeld. Dit boek is geschreven door T. Harv Eker. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Een werkweek van 4 uur!

‘Geef me vijf minuten en ik kan je je financiële toekomst voor de rest van je leven voorspellen! Hoe? Door erachter te komen wat je persoonlijke blauwdruk is voor je financiën en succes’ T. Harv Eker.

In dit boek, dat je leven kan veranderen, zul je leren hoe je je eigen financiële blauwdruk kunt vaststellen en verbeteren, om je inkomen ingrijpend te verhogen en rijkdom te genereren. Door gebruik te maken van deze bewezen principes, is T. Harv Eker in 2,5 jaar van niets miljonair geworden. Lees het en wordt rijk!

Mijn review van dit boek

Van tevoren wist ik niet wat ik van dit boek kon verwachten, omdat de omschrijving op de achterkant weinig details weergeeft over de letterlijke inhoud van het boek. Maar toch was ik heel benieuwd naar dit boek.

En ik ben blij dat ik het gelezen heb. Wat een fijn boek is dit! Het geeft precies mijn manier van denken weer en grotendeels doe ik de dingen al die in het boek staan, maar toch kon ik weer nieuwe dingen eruit halen voor mezelf, waarvan ik dacht; ok hier moet ik nog aan werken en dan komt het nog meer goed dan het nu al doet!

Ik vind dit tot nu toe het beste geldboek wat ik ooit gelezen heb, dus het is absoluut een aanrader!! Zeker wanneer jij ook wilt leren hoe miljonairs denken, omdat je zelf ook rijker wilt worden. Rijk worden is niet iets negatiefs en je leest in dit boek ook waarom mensen wél zo negatief zijn en bepaalde opmerkingen maken die je vaak hoort. Daardoor werd mij een hoop duidelijker!

Ik overweeg om dit boek zelf ook te kopen (dat zeg ik dus bijna nooit!), zodat ik het nog een paar keer terug kan lezen.

Je kunt Het miljonairsbrein ontrafeld bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij dit boek al? Wat vond jij ervan toen je het las? Werd je er net zo enthousiast van als ik?!