Het slimme bespaarboek

Het slimme bespaarboek

5 augustus 2020 1 Door Marìs

Het slimme bespaarboek. Vandaag review ik dit boek van Georgie Dom.

Het slimme bespaarboek

Het slimme bespaarboek

Het slimme bespaarboek. Geschreven door Georgie Dom. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Vaarwel spullen!

Bent u zich door de economische crisis extra bewust geworden van het nut van besparen? Of vindt u dat belangrijk omdat u er simpelweg niet van houdt om geld te verspillen? In beide gevallen zult u veel plezier hebben van dit boek, waarin u tips aantreft hoe u kunt besparen zonder dat u als een vrek hoeft te leven.

Van boodschappen doen tot auto rijden, van wonen tot energie en voeding. Een ijzersterke krachtenbundeling van de Consumentenbond en het Nibud, waar u veel profijt van zult hebben.

Wat ik van dit boek vind

Om te beginnen vind ik het boek er leuk uitzien, qua cover. Dat is iets wat mij al meteen aantrekt, omdat dat geldpotje lekker vol zit en er weer iets bij gedaan wordt. Dus dat hebben ze alvast goed gedaan.

Verder vind ik dit boek wel echt een boek voor beginners. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het slim om dit boek te lenen en de stappen die hierin staan te volgen. Maar ben je al gevorderd en weet je zelf al veel of heb je al veel gelezen over besparen, dan heb je er vrij weinig aan omdat je deze dingen al weet.

Wat ik zelf wel interessant vond was het hoofdstuk over auto’s. Ik heb zelf natuurlijk pas net mijn eerste auto, omdat ik hiervoor altijd samen deed met mijn moeder qua auto. Ze maken hierin vergelijkingen tussen een hele nieuwe auto en een tweedehands auto, wat ik zelf heel interessant vond om te lezen.

Ondanks dat dit boek al oud is, wat je echt wel merkt in bepaalde zinnetjes, kun je er evengoed vandaag de dag nog steeds wel tips uithalen voor jezelf die nog steeds werken. Besparen is natuurlijk iets van alle tijden.

Je kunt Het slimme bespaarboek bestellen op bol.com (2e hands). Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Het slimme bespaarboek