Het strandhuis

Het strandhuis

10 april 2021 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek Het strandhuis. Geschreven door Suzanne Vermeer.

Het strandhuis

Het strandhuis

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek Het strandhuis, geschreven door Suzanne Vermeer. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Slaap lekker schat!

In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Kastelijn en de anderen niet meer met elkaar, zien ze elkaar niet meer. Maar dan zet een reeks vreemde gebeurtenissen de afspraken van vroeger op scherp. De vondst van een lichaam. Een stem uit het verleden. Iemand stalkt de vrouwen en ze denken te weten wie het is. Maar dat is niet mogelijk. Dat weten ze zeker.

De vriendinnen van vroeger worden gedwongen weer contact met elkaar op te nemen. Op het zonnige Sardinië, waar Gemma aan haar nieuwe thriller werkt, komen ze samen om hun gedeelde geheim onder ogen te zien…

Mijn review

In het begin vond ik het wat verwarrend omdat je 4 verschillende verhaallijnen in komt. Omdat je de personages nog niet goed kent, vind ik dat nooit zo prettig als er veel verschillende verhaallijnen zijn. Op een gegeven moment komen de verhaallijnen samen en dat leest veel fijner.

Wederom is de schrijver er in geslaagd om er weer een super spannend boek van te maken die je vanaf ongeveer de helft eigenlijk niet meer weg wilt leggen en in 1x uit wilt lezen. Het boek leest lekker weg en daarom kun je er flink wat uurtjes achter elkaar in lezen.

Zeker weer aan aanrader als je van spannende boeken houdt!

Je kunt Het strandhuis bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek al? Of staat het op jouw lijstje van boeken die je nog wilt lezen?

Het strandhuis