Het suikerhuis

Het suikerhuis

16 oktober 2021 1 Door Marìs

Het suikerhuis. Vandaag review ik weer een boek van Susan Wiggs. Deze behoort niet tot de avalon-serie.

Het suikerhuis

Het suikerhuis

Het suikerhuis. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Ik zie je op het strand!

Annie Rush leidt een ideaal leven. Ze heeft een geweldige carrière, een uitzonderlijk talent, een leuke man. Maar dan gaat het mis, en blijkt maar weer dat een ongeluk nooit alleen komt: in korte tijd verliest ze alles. Lijkt het… want met hulp van haar familie, een oude vriend en haar eigen doorzettingsvermogen leert Annie dat een nieuwe weg inslaan mooier is dan ze ooit had durven dromen.

Hoe vond ik dit boek

Ik wil eerst iets zeggen over de omchrijving van het boek. Uit niets blijkt dat dit een spannend boek is, maar dat is het wel degelijk! Ik vind de omschrijving op de achterkant daarom ook niet goed. Het zegt maar voor een heel klein deel waar het over gaat.

Een duidelijkere goede toevoeging zou zijn dat de hoofdpersoon in het boek een heftig ongeluk krijgt (waardoor ze in coma raakt). Als alleen dat er al bij gestaan had, had dat mij al meteen veel meer aangetrokken. Want dan wil je weten hoe het afloopt.

Het verhaal zelf vond ik wel meteen al leuk, vanaf hoofdstuk 2 heb ik ook echt veel achter elkaar zitten lezen omdat ik wilde weten hoe het verhaal verder zou gaan.

Je kunt het boek (of e-book of zelfs luisterboek) Het suikerhuis bestellen op bol.com. De gewone versie was alleen 2e hands verkrijgbaar bij bol. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit is alleen zo wanneer je het product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij ‘Het suikerhuis’ wel eens gelezen? Of hou je niet van dit soort boeken?

Het suikerhuis