Het veilige huis

Het veilige huis

25 december 2021 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van; Het veilige huis, geschreven door Anna Downes.

Het veilige huis

Het veilige huis

Het veilige huis, geschreven door Anna Downes is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: De kustmoorden!

Emily’s leven is op een dieptepunt beland, wanneer haar baas Scott haar vraagt als nanny aan de slag te gaan op het Franse landgoed waar zijn vrouw en dochtertje wonen. Emily wordt erheen gevlogen in een privéjet en is gecharmeerd van Scotts vrouw Nina en hun dochtertje.

Ze leiden een luxe leven, maar al snel krijgt Emily twijfels. Waarom wonen ze zo geïsoleerd? Waarom spreekt het kind geen woord tegen haar? Emily beseft dat onder de idylle gevaarlijke geheimen schuilgaan, en dat als zij niet meegaat in dat verhaal, het paradijselijke leventje wel eens een gevangenis zou kunnen worden waaruit ontsnappen onmogelijk is…

Mijn review van dit boek

Het verhaal komt wat traag op gang, maar op zich las het boek wel lekker weg. Toch had het verhaal in het begin van mij wel wat sneller mogen gaan. Maar later in het boek wordt dat eigenlijk wel weer goed goedgemaakt, omdat het dan mega spannend wordt.

Het einde is dan ook het meest spannende van het gehele boek. Gaandeweg het verhaal vroeg ik mij wel diverse dingen af. Zoals; kán dat meisje wel praten? Begrijpt zij wat er gezegd wordt? Waarom reageert zij zo fel op aanraking in het begin? Is die ziekte wel echt, of mankeert ze iets anders? Is dat meisje wel écht ziek, of is het Nina die eigenlijk ziek is? Waarom reageert Nina zo fel op die verdwaalde toeristen? Zal het Emily lukken om uit te vinden wat er aan de hand is en komt zij dan wel levend weg?

Op eigenlijk al deze vragen krijg je gaandeweg het verhaal ook een antwoord. Ik vind dit boek een echte aanrader! Zeker als je van spannende verhalen houdt.

Je kunt Het veilige huis bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek of deze schrijfster al?

Het veilige huis