Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt

Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt

21 april 2021 1 Door Marìs

Vandaag mijn review van; Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt.

Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloed

Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt

Vandaag lezen jullie mijn review van; Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt. Dit boek is geschreven door Dale Carnegie. De omschrijving is als volgt.

Leestip: De omgekeerde werkweek!

Succes komt voornamelijk door het vermogen om ideeën te uiten, leiderschap te tonen en enthousiasme op te wekken bij anderen, aldus Dale Carnegie. Hij leert je drie technieken om met mensen om te gaan, zes manieren om jezelf geliefd te maken, twaalf stappen om mensen te overtuigen en negen manieren hoe je mensen kunt veranderen zonder ergernis op te wekken. Op praktische wijze en aan de hand van anekdotes leer je hoe je ervoor zorgt dat mensen zich gewaardeerd en belangrijk voelen.

Mijn review van dit boek

In het kort gezegd draait eigenlijk alles om ervoor zorgen dat andere mensen zich belangrijk voelen als je iets van ze wilt. En mensen in hun waarde laten en niet boven ze gaan staan. Het boek leert jou diverse manieren van hoe met andere mensen om te gaan, waardoor je veel van ze gedaan kunt krijgen, of ze anders naar dingen kunt laten kijken.

Soms is het nodig om mensen op te hemelen om ze daarna op hun fouten te kunnen wijzen zonder dat ze boos worden. Ik vind dit boek een heel handige handleiding. Je kunt hieruit altijd wel nieuwe tips halen die je zelf nog niet eerder hebt toegepast.

Daarom vind ik dit boek op het gebied van persoonlijke ontwikkeling echt een aanrader! Ik raad iedereen aan om het eens te lezen. Zo kun je voor jezelf kijken wat jij hieruit kunt halen. De wereld kan echt een stuk mooier worden als iedereen deze technieken zou toepassen! Aanrader om te lezen! Er zijn maar weinig boeken die ik 2x zou lezen, maar dit is er zeker eentje.

Je kunt Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloed bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek al eens gelezen en wat heb jij hieruit kunnen halen voor jezelf? Pas jij nu dingen hieruit toe in je dagelijks leven? En op welke manier?

Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloed