Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd

Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd

22 juli 2020 2 Door Marìs

Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd. Dit is een boek met verhalen van mensen, geschreven door Rhonda Byrne.

Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd

Hoe the secret mijn leven heeft veranderd

Hoe the secret mijn leven heeft veranderd. Geschreven door Rhonda Byrne. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Op de tweesprong van moeten en willen!

In de afgelopen tien jaar was Rhonda Byrnes bestseller The Secret een waar fenomeen, dat wereldwijd een enorme invloed heeft gehad op miljoenen lezers. Voor het eerst presenteert Rhonda Byrne een selectie van de meest inspirerende en indrukwekkende levensverhalen over de kracht van The Secret.

Ze maakte een keus uit ervaringen van mensen zoals jij, uit een periode van tien jaar. Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd gaat over gewone mensen die hun financiën, gezondheid, relaties, liefde, familie en carrière helemaal veranderd hebben door de lessen van The Secret toe te passen. En over hoe ook jij je hele leven ten goede kunt veranderen met behulp van de krachtigste wet, de Wet van het Universum.

Wat ik van dit boek vond

Deels vond ik dit boek wel inspirerend omdat er hele mooie verhalen in staan. Als je het verhaal leest dan gun je het de mensen ook echt. Dat had ik tenminste.

Wel vond ik het op een gegeven moment te langdradig worden. Als in een overvloed aan verhalen. Dat hadden er van mij per hoofdstuk ook best wat minder mogen zijn, want hierdoor dacht ik op een gegeven moment: ja nu weet ik het wel. Dan verloor ik mijn interesse.

Wel vond ik dit boek ook weer even een goede reminder voor het tonen van je dankbaarheid. En dat je dat op een gegeven moment niet weer moet vergeten, maar moet blijven doen. Zo merk je dat dat nog niet automatisch ingesleten is in je systeem.

Je kunt Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij The Secret en dit boek gelezen?

Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd