Ibiza de erfenis

Ibiza de erfenis

18 april 2020 2 Door Marìs

Ibiza de erfenis. Deze thriller is geschreven door Kiki van Dijk. Zelf had ik nog nooit van haar gehoord, maar toen ik dit boek in een folder van de boekwinkel zag staan wilde ik hem meteen lezen.

Ibiza de erfenis

Ibiza de erfenis

Ibiza de erfenis. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Review Winternacht!

Dorien is een wereldberoemde fotograaf die de wereld rondvliegt voor opdrachten. Als ze in Nederland is, leidt ze een prettig leven met haar puberzoon Mick. Maar wanneer Mick voor een vakantie naar Ibiza wil, is Dorien direct tegen. Door tussenkomst van haar ex-man David, laat ze hem met tegenzin gaan, maar als Mick meteen na aankomst verdwijnt weet Dorien dat het foute boel is.

Halsoverkop vliegt ze naar het eiland dat zij 35 jaar eerder met haar moeder verliet. Daar wordt ze plotseling geconfronteerd met herinneringen aan een verleden dat ze nooit helemaal heeft afgesloten. Ze raakt verstrikt in een gevaarlijk spel waarbij niemand te vertrouwen is en Dorien en haar familie grote risico’s lopen. Zal ze op tijd doorzien wat er op het eiland speelt?

De omschrijving vond ik zo spannend klinken, dat ik dit boek meteen op mijn lijstje zette van boeken die ik graag eens wilde lezen. Na een check gedaan te hebben, had mijn bieb dit boek inderdaad te leen en dus reserveerde ik dit boek. Na wat vertraging door de lockdown te hebben opgelopen, werd er een afhaalservice opgericht en kon ik gelukkig als nog mijn gereserveerde boeken afhalen. Geheel volgens de geldende regels.

Toen ik eenmaal in dit boek begon zat ik al meteen helemaal goed in het verhaal. In het begin wordt er namelijk meteen heel kort een moord beschreven. Of verslag gedaan van een moord. Pas later in het boek kom je erachter wie er op dat moment vermoord werd. Maar dit maakte het begin dus al direct spannend. Daarna heeft het verhaal nog vele verrassende wendingen waardoor je het liefst het hele boek in 1x uit leest.

Ik wilde het in elk geval liever niet wegleggen en het liefst alles in 1x lezen. En dat maakt het een goed verhaal vind ik.

Je kunt Ibiza de erfenis bestellen op bol.com. Wanneer je dit via deze link doet, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij wel eens een leesboek van Kiki van Dijk gelezen? Welke en wat vond je ervan?

Ibiza de erfenis