Ibiza

Ibiza

18 juli 2020 3 Door Marìs

Ibiza. Dit boek is geschreven door Kiki van Dijk en vandaag lezen jullie waar het over gaat en hoe ik het vond.

Ibiza

Ibiza

Ibiza. Geschreven door Kiki van Dijk waar ik al eerder boeken van gelezen heb. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Ibiza, de erfenis!

Een ontspannen vakantie eindigt in een gevecht voor eigen leven. Wie durf je nog te vertrouwen?

Maggies leven is perfect. Succesvol ondernemer, moeder, echtgenote, veertiger en nog altijd aantrekkelijk. Haar bruisende ontbijtketen verovert in razend tempo heel Nederland en ze wordt uitgeroepen tot meest succesvolle ondernemer van het jaar.

Om bij te komen van de drukte geeft haar man Sam haar een vakantie naar Ibiza cadeau. Zonder kinderen, zonder man en vooral: zonder stress. Terug naar het spirituele eiland, waar ze als student haar eerste houseparty’s meemaakte.

Maar wat begint als een relaxte zonvakantie, verandert in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en verschillende mysterieuze verdwijningen, toont het idyllische eiland zijn donkere kant. Of zijn het maggies eigen diep weggestopte geheimen die haar in gevaar brengen?

Mijn mening

Dit is weer een typisch Kiki van Dijk boek, het leest lekker weg en de spanning wordt goed opgebouwd waardoor je het boek liever niet meer weg wilt leggen. Het verhaal neemt een verrassende wending wat het weer extra leuk maakt om het (verder) te lezen.

Als je van spannende boeken houdt dan is dit zeker een aanrader!

Wel probeerde ik heel het verhaal de link te zoeken met het andere ibiza-boek van Kiki van Dijk. In feite heb ik ze verkeerd om gelezen, want dit boek kwam eerder uit dan het andere ibiza-boek wat ik eerder las. Mocht dit boek je leuk lijken, dan raad ik je dus wel aan om deze 2 boeken op de goede volgorde te lezen. Eerst ‘Ibiza’ en daarna pas ‘Ibiza, de erfenis’. Volgens mij komt er 1 persoon voor in het boek die in beide boeken voorkomt.

Je kunt Ibiza bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij deze schrijfster al? En hoeveel boeken heb je van haar gelezen?

Ibiza