Ik vrouw van jou

Ik vrouw van jou

29 juli 2020 0 Door Marìs

Ik vrouw van jou. Dat is het boek die ik vandaag review. Geschreven door Scarlet Hemkes en Joyce Everink.

Ik vrouw van jou

Ik vrouw van jou

Ik vrouw van jou is de naam die deze meiden bedachten voor hun blog en Youtube kanaal. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Geld en gedrag!

Scarlet en Joyce weten als geen ander dat het leven vreemd kan gaan. In ‘Ik vrouw van jou’ blijft geen onderwerp onbesproken en taboes worden doorbroken.

Nadat een ludieke video met een oproep voor een zaaddonor viral ging, ontvingen zij meer dan 500 mails van uiteenlopende mannen. Aan de hand van deze berichten bespreekt het bekende Youtube koppel op intieme en humoristische wijze de hoogte- en dieptepunten uit hun leven.

Ik vrouw van jou bevat een pot vol persoonlijkheid, aangevuld met facts en lifehacks en laat je zien waarom…

  • naar een psycholoog gaan niet gek is
  • het gras bij de buren niet groener is
  • we zo graag presteren en controleren
  • werken aan je relatie noodzakelijk is
  • het leven soms volkomen kut én leuk is
  • kinderen krijgen niet altijd eenvoudig is
  • niet perfect goed genoeg is

Mijn review

Dit boek is al even een tijdje geleden geschreven, maar onlangs kwam ik erop om deze eens te gaan lezen. Het is een boek met zware verhalen erin, maar ook met hier en daar een vleugje humor. Aan de hand van hun verhaal zie je hoe lastig het geweest is om een zaaddonor te vinden voor hun grote wens; samen een kind krijgen en opvoeden.

Het is interessant om te lezen wat deze meiden al op jonge leeftijd meegemaakt hebben. Zo zie je dat het leven niet voor iedereen perfect is. Dat zet je ook met beide benen op de grond; dat jij het zo slecht nog niet hebt. Want dat er bijna altijd wel mensen zijn die het nóg ‘slechter’ hebben (gehad) dan jij. Dit omdat we ‘zo graag’ vergelijken.

Ik vond het ook heel mooi om te lezen hoe hard deze 2 meiden geknokt hebben om er samen (in hun relatie) weer bovenop te komen. Zo zie je maar dat je niet altijd meteen op hoeft te geven als het (even) niet meer goed gaat. Maar dat je er ook samen weer uit kunt komen, wanneer je er maar samen aan wilt werken.

Je kunt Ik vrouw van jou bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ik vrouw van jou