Ik zie je op het strand

Ik zie je op het strand

9 oktober 2021 1 Door Marìs

Ik zie je op het strand is een boek van Jill Mansell. Vandaag geef ik jullie mijn review over dit boek.

Ik zie je op het strand

Ik zie je op het strand

Ik zie je op het strand is geschreven door Jill Mansell. Ik las al eerder boeken van haar en was verrast dat dit boek zo dik was. De omschrijving op de achterkant is als volgt.

Leestip: Gordon! 

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals… maar Sam verdwijnt helaas uit haar leven.

Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!

Mijn review

Het boek begint meteen leuk, het boeide me meteen en ik las dan ook een heel stuk. Op een gegeven moment vond ik het wel even wat saaier worden, dat was na een paar hoofdstukken, maar daarna werd het gelukkig al vrij snel ook weer leuker! Dus het is altijd goed om even door te lezen wanneer je een boek wat saaier vind worden. Wie weet wordt het daarna gewoon weer leuk!

Het is een boek met een mooi verhaal en veel onverwachte wendingen wat het verrassend maakt. Hierdoor wil je steeds verder blijven lezen. Voor mij was dit ook echt een boek met een lach en een traan (meerdere van beiden). Verder leest het boek lekker weg dus vind ik het een aanrader.

Je kunt het boek (of e-book of zelfs luisterboek) Ik zie je op het strand bestellen op bol.com. De gewone versie was alleen 2e hands verkrijgbaar bij bol. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit is alleen zo wanneer je het product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij Jill Mansell al en hoe denk je over haar boeken?

Ik zie je op het strand