Koudvuur

Koudvuur

31 oktober 2020 0 Door Marìs

Deze week vertel ik jullie waar het boek koudvuur over gaat. Daarnaast kun je ook mijn mening over dit boek lezen.

koudvuur

Koudvuur

De omschrijving van het boek koudvuur is als volgt.

Leestip: Zeevlam!

Op de Mekongrivier in Thailand glijdt een primitieve kano door het water. De man die erin zit is de voormalig inspecteur Tom Stilton. In zijn zak zit een foto van een onbekende man. Hij is op weg naar de zogeheten Gouden Driehoek, op zoek naar een monster. Een reis om zichzelf te verzoenen met de verschrikkelijke misdaad die hij onlangs heeft begaan. In Stockholm heeft Olivia Ronning heel andere problemen. Een gezin is in hun auto gedood, en deze gruweldaad bracht een schok teweeg in heel Zweden. Een dader wordt gearresteerd en veroordeeld en de zaak wordt gesloten. Maar op een dag krijgt Mette Olsater een schokkend telefoontje. De zaak moet worden heropend en Olivia moet bewijzen dat er grote fouten zijn gemaakt.

Mijn review van dit boek

Dit boek begon heel rommelig en ik kon de diverse lijnen niet zo gemakkelijk volgen. Maar de kern van het verhaal was wel al meteen spannend en daarom bleef ik doorlezen. Pas veel later in het boek werd het verhaal voor mij een stuk beter te volgen.

Wellicht komt dit doordat dit boek ook weer een deel betreft van een serie. Maar voor zo ver ik weet zijn ze gewoon los te lezen. Dit is overigens het enige boek van de serie die in mijn bieb te krijgen is op dit moment. Dus dat telt ook mee.

Al met al een spannend verhaal, maar naar mijn mening in het begin teveel losse lijntjes waardoor het lastig te volgen is. Wanneer je wel goed bent in veel losse lijntjes volgen, zeker een aanrader!

Je kunt Koudvuur bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij dit boek, of andere boeken van deze serie/ schrijver? Hoe vond jij het?

koudvuur