Last minute

Last minute

26 juni 2021 1 Door Marìs

Last minute, geschreven door Linda van Rijn is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen.

Last minute

Last minute

Vandaag vertel ik jullie waar het boek ‘Last minute’ van Linda van Rijn over gaat. En ik geef mijn review van dit boek. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Marionet!

Vijf jaar zijn Susan Waterberg en haar man Hugo getrouwd en gelukkig in Almere. Die mijlpaal wil Susan niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ze regelt haar schoonouders als oppas voor hun zoontje Stijn van 3 en boekt een lastminute vakantie naar Hurghada. Voor Hugo is de trip een grote verrassing, zeker omdat hij zijn PADI (duikbrevet) pas een jaar heeft. Nu kan hij eindelijk ‘echt’ gaan duiken. Hoewel het afscheid van Stijn hun beiden zwaar valt, verheugen ze zich op een onbezorgde zonvakantie.

Als ze op de duikschool inchecken krijgt Susan de schrik van haar leven. De duikinstructeur is een ‘oude bekende’ en confronteert haar met een gebeurtenis die ze altijd voor Hugo heeft verzwegen. De zorgeloze strandvakantie die Susan voor ogen had, verandert in een web van leugens en chantage. Om haar gezin te redden, zal ze definitief moeten afrekenen met haar verleden.

Mijn review

Dit verhaal kwam jammer genoeg te traag op gang naar mijn zin. Er werd te lang doorgegaan met de intro, dat had korter gekund. Ook het einde van het verhaal houdt nog een heel klein open eindje, want wat gebeurt er met Nadia? Is ze dood? Of overleefd zij het?

Tijdens de vakantie in Egypte is het verhaal erg spannend, vooral wanneer Susan in gevecht raakt met de duikleraar. Zal zij dit gevecht winnen? Of juicht zij te vroeg nadat ze de kant bereikt heeft?

Dit was wel echt een heel spannend verhaal, leuk ook dat alles na de vakantie in Egypte weer tot rust lijkt te komen, maar dat het nog niet afgelopen blijkt te zijn, dat maakt het extra spannend! Aanrader!

Je kunt Last Minute bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek van Linda wel eens gelezen? Wat vond jij ervan?

Last minute