Lech

Lech

9 mei 2020 1 Door Marìs

Lech. Ditmaal weer een boek van Kiki van Dijk die ik las. Meteen toen ik het in handen kreeg vond ik het een erg dun boek. Veel dunner dan verwacht. Vandaag mijn review!

Lech

Lech

Lech. Weer een boek van Kiki van Dijk. De omschrijving op de kaft is als volgt.

Leestip: Het meer van de meisjes!

Tess heeft haar droombaan gevonden als accountmanager bij het populaire pr-bureau Image House. De mooiste opdrachten stromen binnen, maar het succes heeft ook een keerzijde: ze maakt lange dagen en ziet haar driejarige tweeling steeds minder. En net als ze een gezellige familievakantie wil boeken, wordt Tess gevraagd deel te nemen aan een brainstormsessie in de Zwitserse Alpen.

Met een klein team gaat ze vier dagen aan de slag in een luxe chalet midden op de berg. De sfeer is inspirerend, maar gaandeweg krijgt ze het gevoel dat haar collega’s iets voor haar verbergen. En als het chalet door een hevige storm ingesneeuwd raakt, lopen de spanningen hoog op. Tess ontdekt geheimen die haar leven op het spel zetten…

Erg dun

Zoals hierboven al even omschreven, toen ik het boek in handen kreeg vond ik het al meteen teleurstellend dun. Ik hou er niet van om hele dikke zware boeken te lezen, maar zó dun als deze hoeft nu ook weer niet. Dit lees je met gemak in een halve middag uit.

Dan ga ik naar het verhaal zelf. Ondanks dat het zo’n kort verhaal is, vind ik de opbouw van het verhaal wel heel goed. Ook weten ze het in korte tijd spannend te maken en wil je het boek weer het liefst in 1x uit lezen, wat in dit geval ook prima te doen is. Ik vind het verhaal zeker spannend en daarom toch een aanrader. Ondanks de kleine teleurstelling van het dunne boek/ korte verhaal.

Je kunt het e-book Lech bestellen op bol.com. De gewone versie zag ik helaas niet op bol. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit verhaal al? Of de schrijfster Kiki van Dijk? Wat vind je van het boek en de schrijfster?

Lech